podskocova

XXX.XXX.40.15
Dobrý večer,chtěla jsem se zeptat,jakou barvu budou mít jejich děti.Kachnu jsem vyhrála v tombole,vím,že je nestandartní,ale pro srandu jsem jí koupila kačerka.Sehnala jsem jen bílého.Dokážete to odhadnout?
podskocova

XXX.XXX.41.172
Je to kachna 3r kváká jak hlásná trouba,kačírek ji pojímá, už měla kačata vím od koho je,na to jsem se neptalaPřečtěte si zadání.......prosím....
Zdravím. Kachnička je zřejmě ze smaragdovek a tak se tam mohou objevit kachňata strakatá, neboť smaragdovky se často i čistokrevné plemenitbě rodí s bílým krkem a nebo s pírky pod křídly. Jináč ten kačírek se nezdá vůbec špatnej. Má krásně klenutou hlavu a i zobák je docela dobrej. Dejte potom fota. Zdraví St. Toman
Ťažko Vám tu niekto odpovie, keď nevieme akých mala kačena rodičov. Mne sa takáto vyhodila zo smaragdových keď si k nim odskočil divoký kačer. Myslím ten svetlý zobák. U čierneho čistého, či už smaragdové, zakrslé či kajugy by u samičieho pohlavia mal byť zobák jednofarebný- čierny, čím viac, intenzívnejšie tým je zviera kvalitnejšie.
podskocova

XXX.XXX.51.40
st.toman
napsal(a):
Zdravím. Kachnička je zřejmě ze smaragdovek a tak se tam mohou objevit kachňata strakatá, neboť smaragdovky se často i čistokrevné plemenitbě rodí s bílým krkem a nebo s pírky pod křídly. Jináč ten kačírek se nezdá vůbec špatnej. Má krásně klenutou hlavu a i zobák je docela dobrej. Dejte potom fota. Zdraví St. Toman
Zřejmně je ze smaragdové kachny.Kačer je od pí.Králové a dostal jen 93b.Vím že je chováte,psala jsem vám na inzerát,možná k němu budu shánět kachničku.......Součková
podskocova
napsal(a):
Zřejmně je ze smaragdové kachny.Kačer je od pí.Králové a dostal jen 93b.Vím že je chováte,psala jsem vám na inzerát,možná k němu budu shánět kachničku.......Součková
Zdravím. Tak už kachničky nemám. nechal jsem si dva párky zakr. čárkovaných. Fakt byly pěkný, ale chudáček predátůrek měl hlad a tak si je dal k obědu. Ze Straubingu jsem nic nepřivezl, protože se mi moc nelíbily. Budu schánět dál. Ať se chov daří. St. Toman
podskocova
napsal(a):
Z tohoto pohladu by som nepovedal že je tam smaragdová. Kačenka má hlavičku gulatú a zobák velkosti približne ako aj kačer. Pochádza asi z medzi farebného spojenia zdrobnelá divoká x zdrobnelá čierna. Takže v potomstve by mohli byť všetky tri farby- biela, divoká, čierna / ale asi skôr čierne straky/. U divokých by sa ešte mohli objaviť kačery bez hnedej prsnej škvrny. Je to samozrejme len typ a pokial pracujete so zvieratami z nie 100% známym genotypom čakajte prekvapenie. Ale radosť z ich chovu Vám určite všetko vynahradí. Ja sa na tie moje len pozriem a už mám úsmev na tváry a podobne aj všetky návštevy. A keď si ich naučíte že sa nechajú chytiť a popestovať v náručí či prípadne umožníte malým deťom pohladiť, to je za všetky peniaze.
podskocova

XXX.XXX.47.163
Přála bych si strakaté......všem děkuji za příspěvky.