Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

podskocova

14.2.2012 17:44
podskocova

XXX.XXX.40.15

Dobrý večer,chtěla jsem se zeptat,jakou barvu budou mít jejich děti.Kachnu jsem vyhrála v tombole,vím,že je nestandartní,ale pro srandu jsem jí koupila kačerka.Sehnala jsem jen bílého.Dokážete to odhadnout?smajlík

14.2.2012 22:19
rous

XXX.XXX.36.118

smajlík kachna to nebude, podle zbarvení zobákusmajlík

15.2.2012 07:38
zbosace

XXX.XXX.59.77

Dajte foto z boku. Kachna to môže byť aj keď má sv. zobák. Podla toho čo je tam namixované. Podstatné je či kváka alebo chraptí, a či má na chvoste zatočeného ,,kačírka.,,

podskocova

15.2.2012 14:59
podskocova

XXX.XXX.41.172

Je to kachna 3r kváká jak hlásná trouba,kačírek ji pojímá, už měla kačata vím od koho je,na to jsem se neptalasmajlíkPřečtěte si zadání.......prosím....:-)

15.2.2012 15:30
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím. Kachnička je zřejmě ze smaragdovek a tak se tam mohou objevit kachňata strakatá, neboť smaragdovky se často i čistokrevné plemenitbě rodí s bílým krkem a nebo s pírky pod křídly. Jináč ten kačírek se nezdá vůbec špatnej. Má krásně klenutou hlavu a i zobák je docela dobrej. Dejte potom fota. Zdraví St. Toman
:-) :-) :-)

15.2.2012 16:55
zbosace

XXX.XXX.236.166

Ťažko Vám tu niekto odpovie, keď nevieme akých mala kačena rodičov. Mne sa takáto vyhodila zo smaragdových keď si k nim odskočil divoký kačer. Myslím ten svetlý zobák. U čierneho čistého, či už smaragdové, zakrslé či kajugy by u samičieho pohlavia mal byť zobák jednofarebný- čierny, čím viac, intenzívnejšie tým je zviera kvalitnejšie.

podskocova

15.2.2012 17:17
podskocova

XXX.XXX.51.40

st.toman napsal(a):
Zdravím. Kachnička je zřejmě ze smaragdovek a tak se tam mohou objevit kachňata strakatá, neboť smaragdovky se často i čistokrevné plemenitbě rodí s bílým krkem a nebo s pírky pod křídly. Jináč ten kačírek se nezdá vůbec špatnej. Má krásně klenutou hlavu a i zobák je docela dobrej. Dejte potom fota. Zdraví St. Toman

Zřejmně je ze smaragdové kachny.Kačer je od pí.Králové a dostal jen 93b.Vím že je chováte,psala jsem vám na inzerát,možná k němu budu shánět kachničku.......Součková:-)

15.2.2012 19:17
st.toman

XXX.XXX.32.219

podskocova napsal(a):
Zřejmně je ze smaragdové kachny.Kačer je od pí.Králové a dostal jen 93b.Vím že je chováte,psala jsem vám na inzerát,možná k němu budu shánět kachničku.......Součková:-)

Zdravím. Tak už kachničky nemám. nechal jsem si dva párky zakr. čárkovaných. Fakt byly pěkný, ale chudáček predátůrek měl hlad a tak si je dal k obědu. Ze Straubingu jsem nic nepřivezl, protože se mi moc nelíbily. Budu schánět dál. Ať se chov daří. St. Toman

15.2.2012 19:41
zbosace

XXX.XXX.236.166

podskocova napsal(a):

Z tohoto pohladu by som nepovedal že je tam smaragdová. Kačenka má hlavičku gulatú a zobák velkosti približne ako aj kačer. Pochádza asi z medzi farebného spojenia zdrobnelá divoká x zdrobnelá čierna. Takže v potomstve by mohli byť všetky tri farby- biela, divoká, čierna / ale asi skôr čierne straky/. U divokých by sa ešte mohli objaviť kačery bez hnedej prsnej škvrny. Je to samozrejme len typ a pokial pracujete so zvieratami z nie 100% známym genotypom čakajte prekvapenie. Ale radosť z ich chovu Vám určite všetko vynahradí. Ja sa na tie moje len pozriem a už mám úsmev na tváry a podobne aj všetky návštevy. A keď si ich naučíte že sa nechajú chytiť a popestovať v náručí či prípadne umožníte malým deťom pohladiť, to je za všetky peniaze.

podskocova

17.2.2012 15:02
podskocova

XXX.XXX.47.163

Přála bych si strakaté......všem děkuji za příspěvky.:-)

16.4.2012 21:57
list

XXX.XXX.181.50

Dobrý den, dala by se od někoho odkoupit nějaká násadová vejce zakrslých kachen? Děkuju za odpověď:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík