Dnes si uzivali zdrobnele velsunky stribroprse prochazku po zahrade po tuhych mrazech
Muzete mit i toto zbarveni u Vas na Slovensku jsou take chovatele tohoto razu ,napriklad v Kysuckem Novem Meste jsou take chovatele tohoto zbarveni slepicek osobne jsem jednoho navstivil a jeden se mi ozval na meil predpokladam ze jste ze Slovenska dle Vaseho prispevku ve slovenstine
zbosace
napsal(a):
Akosi mi to neberie ten názov,, striebroprsé,,. Že sú striebrokrké to je vidieť na prvý pohlad u oboch pohlaví.
Popis mate ve vzorníku.Je to něco mezi stříbrokrkými a stříbrně zbarvenými akorát kohouti mají specificky zbarvená prsa.Jsou tam ještě jiné rozdíly, které jsou pro hobbychovatele nepodstatné.
feves
napsal(a):
Muzete mit i toto zbarveni u Vas na Slovensku jsou take chovatele tohoto razu ,napriklad v Kysuckem Novem Meste jsou take chovatele tohoto zbarveni slepicek osobne jsem jednoho navstivil a jeden se mi ozval na meil predpokladam ze jste ze Slovenska dle Vaseho prispevku ve slovenstine
Máte na nich kontakt , alebo viete o nejakej stránke , kde sú na chovateľov zdr.velsumiek kontakty ?
Najklepšie by bolo , keby boli zo Slovenska .
Ak áno , tak mi napíšte na môj meil : lukas_pagac@centrum.sk