Z králikárny kurník?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.3.2012 10:32
lubka

XXX.XXX.9.162

Zdravím ,mám k dispozici vyřazenou patrovou osmikotcovou králíkárnu,myslíte že by z ní po nějakých úpravách šel udělat kurník? Zkoušel jste to někdo?díky

15.3.2012 17:43
dorm

XXX.XXX.64.242

udělejte nový kurník,ta osmikotcovka se Vám bude ještě hodit dejte na mě!!! Po poptávce levných vajec a slepic jsou na řadě ušáci...žlab je s touto vládou čím dál výš a bude hůř :-)...na trzích a burzách začíná být chovný králík nedostatkové zboží....konečně zase budou vysekané škarpysmajlík

15.3.2012 19:21
jarvan

XXX.XXX.144.210

Já mám jeden kotec z králíkáry upraven tak, že mám u něj z boku padací dvířka a žebříček z výběhu slepic. Když z nějakého důvodu potřebuji, aby mi tam snášeli slepice (v současné době provozuji, protože v jejich hnízdech se usídlily kachny), tak dám do kotce slámu a slepice za několik dní už jinam snášet ani nechtěji. Když potřebuji odchovávat kuřátka, tak kousek výběhu zahradím a kuřata nocují v kotci. A když potřebuji chovat králíky, tak dvířka uzavřu, vymetu slepičince a jdou tam králíci.

Jako nouzovka je to dobrý, ale jestli chcete chovat slepice, tak je vlastní kurník, splňující veškeré jejich požadavky, nutností.

15.3.2012 21:42
janas

XXX.XXX.157.71

Přesně tak jak píšete VYSOKO DO ŽLABU je to hrůza, nejdřív vejce teť slepice, králíci už se proslýchá že i prasata, na podzim jsem vyryla jiřiny a dala tam česnek.smajlík

15.3.2012 22:11
krenzis

XXX.XXX.255.157

Za ceny vajec nemůže tato vláda, ale EU, která vydává nesmyslná nařízení a díky bohu tato vláda ji nepodepisuje smlouvy zavazující nás ještě více poslouchat Brusel. EU likviduje celé naše zemědělství.

15.3.2012 22:44
jarvan

XXX.XXX.144.210

krenzis napsal(a):
Za ceny vajec nemůže tato vláda, ale EU, která vydává nesmyslná nařízení a díky bohu tato vláda ji nepodepisuje smlouvy zavazující nás ještě více poslouchat Brusel. EU likviduje celé naše zemědělství.

Nevšiml jsem si toho, že by tu za cenu vajec někdo nadával na vládu. To je snad jediná věc za kterou současná vláda nemůže, ale jak se tak okolo sebe koukám, tak zřejmě může za vše ostatní...
A slova "díky bohu" a "vláda" v jedné větě (narozdíl od Vás) 80% lidí poprvé použije ještě s jedním slovem: "odešla"

Ale politiku bych do kurníku raději netahal.

Přidejte reakci

Přidat smajlík