Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2006 16:58

Ahoj pratele,
obracim se na vas s prosbou o zverejneni informaci o chovu indickeho běžce.Zacinam a tak hledam kde se da.
VOSA

23.7.2006 09:44

vosa napsal(a):
Ahoj pratele,
obracim se na vas s prosbou o zverejneni informaci o chovu indickeho běžce.Zacinam a tak hledam kde se da.
VOSA

Dobrý den
Indický běžeč patří do plemen kachny domácí.
Je hodně barevných rázů.Hmotnost je u samců kolem 2.25 az 2.5 a u samic 1.90 az 2.00kg.
Špatně sedí a proto je lepší mít v záloze líheň nebo náhradní matku pěstounku.Občas se ale najdou výjmky a kačena běžka mladé vysedí.
Indičtí běžci se dají křížit se všemi plemeny kachny domácí,s kachnou divokou a i s pižmovkou(čínská kachna).S pižmovkou však potomstvo nebude dále plodné.
S plemeny kachny domácí vytváří zajímavé křížence.
Přeji hodně ůspěchů a posílám nějaké to foto
S pozdravem Petis

23.7.2006 12:48

vosa napsal(a):
Ahoj pratele,
VOSA

Ahoj. Já sice indické běžce nechovám, ale chová je kolega z naší ZO ČSCH Hodonín, pan Milan Herzán z Čejkovic u Hodonína. Pokud by jsi měl zájem, seženu Ti na něho kontakt nebo můžeš přijet každou první neděli v měsíci na burzu do Hodonína, kde působí jako pořadatel. (Tedy, alespoň podle Tvého příjmení předpokládám že jsi z Břeclavska nebo Hodonínska)

Jiří T.

2.1.2007 15:41

petis napsal(a):
Dobrý den
Indický běžeč patří do plemen kachny domácí.
Je hodně barevných rázů.Hmotnost je u samců kolem 2.25 az 2.5 a u samic 1.90 az 2.00kg.
Špatně sedí a proto je lepší mít v záloze líheň nebo náhradní matku pěstounku.Občas se ale najdou výjmky a kačena běžka mladé vysedí.
Indičtí běžci se dají křížit se všemi plemeny kachny domácí,s kachnou divokou a i s pižmovkou(čínská kachna).S pižmovkou však potomstvo nebude dále plodné.
S plemeny kachny domácí vytváří zajímavé křížence.
Přeji hodně ůspěchů a posílám nějaké to foto
S pozdravem Petis

prosím o číslo na pana Hrzána z Hodonína

10.8.2007 14:05

vosa napsal(a):
Ahoj pratele,
VOSA

Ahoj, mám prosbu, nevíte o kontaktu na chovatele někde na severu Čech?moc děkuji.Petr

5.9.2007 15:05

choda napsal(a):
Ahoj, mám prosbu, nevíte o kontaktu na chovatele někde na severu Čech?moc děkuji.Petr

Nedaleko Mělníka je jeden chovatel,už to nejsou Severní Čechy,ale je to kousek..

7.9.2007 08:33

choda napsal(a):

Bezce chova pan Vilhelm z Dobromeric u Loun.Jarda.

Přidejte reakci

Přidat smajlík