Siri

XXX.XXX.72.16
Dobrý den. Mám asi smůlu , stále nemohu nalézt kdo by mi prodal nějaká kuřátka či slepičky ? Nepomůže někdo? Nenajde se zde chovatel který by se podělil? Jsem začátečník , nový kurníček je připravený ,ale obyvatelky žádné . Zamilovala jsem se do těchto s vlnkama
,ale nakonec asi budu ráda za jakékoli zbarvení . Stačily by mi jen 4 slepičky . Neporadíte někdo? Přeji všem krásný den.
beranifb
napsal(a):
Chovám Zdr.stříbrné černě lemované. Momentálně líhnu. Pokud nic neseženete ozvěte se tak za cca.14dní - 3 týdny na kuřátka.
Pro beranifb: je pěkné, že nabízíte možnost kuřátek, ale kam se má paní ozvat, když ve svém profilu nemáte mail ani telefon. Já bych se také ráda ozvala, mám zájem o násadová vajíčka, potřebuji nepříbuzného kohouta, Nabízím výměnu za svoje - mám slepičky od pana Hrubeše, nebo je koupím. Děkuji za uvedení (poslání) mailu Dana
Ja by som mala tiež záujem o sliepočky, na farbe mi až tak nezáleží. Stačila by mi aj po jednej z viacerých farieb, nejaké prebytky, neštandardné kusy, len tak pre potechu oka. Niekto zo Slovenska kto by mal navyše?
Máme doma lakenfeldky 2 ročné, ostalo nám len 6 z10. Teraz sme doplnili stav 4 hybridkami. Chceli sme otestovať rozdiely v znáške, ale celkovo sa mi tie hybridy zdajú také hlúpejšie, hrubé a veľké. To keď sa pozriem z okna ako sa pasú lakenfeldky na zelenajúcej sa tráve, to je rozdiel. A keď si predstavím zdrobnelé wyandotky ... Nikdy by som nepovedala ako ma také sliepky budú zaujímať.
zula
napsal(a):
Zdravím, není tu někdo z Moravy nebo Vysočiny, kdo by měl zdrobnělé wyandotky?
Zkuste http://emily-bohemia.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=72
Zdrobnělé wyandotky stříbrné černě lemované prodává pan Gajdůšek co má farmu v Prakšicích. Prodává mimo jiné i na burze v UH.