Chtěl bych se zeptat: Je možné rozpoznat pohlaví podle zbarvení peří u zdrobnělé hempšírky? Pokud ano, co z tohoto kuřete vyroste, kohout nebo slepička?
Máme jen jedno kuře, vyvíjelo se pod holuby a dolíhlo doma pod žárovkou.
Tak už máme dva týdny!
Ocas se výrazně prodloužil, křídla hodně "prorostla".
Po nějaké době si dovolím uvést další fotky. Tentokrát z věku bezmála sedmi týdnů.
Podle krčního závěsu si myslím, že jde o slepičku.
Velmi Vám děkuji za odpověď!
Ne že bych snad už nějaký týden nedělal nic jiného, stejně si ale tohle kuře docela často prohlížím a, jak už jsem psal výše, zaujal mě ten "krční závěs" (snad pochopíte mé "odborné termíny"...). - Na snímku obou rodičů je jasně vidět, že jej má slepice, navíc kohout má sytější barvy v oblasti křídel a ocasu. Kuře se mi tak z tohoto pohledu jeví jako slepička.
Ale ať už je to jakkoli, je zdravé a, i když samo, od počátku samostatné a navíc strašně zvědavé, i když to asi bude platit u všech kuřat!
Chovu zdar!
zdravim sledujem tuto temu, lebo som tiez zvedava, co mi rastie doma, mam 7,5t hempsirky, nie su sice zdrobnele, ale nemalo by to vadit. predpokladam, z esu to sliepky
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, tak co Vám nakonec doma vyrostlo? Také řeším, co bude z mých dvou 6-ti týdenních kuřat (jsou to ale kříženci mezi kohoutem hedvábníkem a klasickou hybridkou, takže kdo ví...).
Uživatel s deaktivovaným účtem