Neidentifikovateľné plemeno kuriatok, pomôžete?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.4.2012 14:03
skrabakova.maria

XXX.XXX.52.48

Dobrý deň,

dnes sme si priniesli domov 1-3 dňové kuriatka. Pôvodne sme si mali kúpiť iba kuriatka plemena vlaška rodofarebná. Chovateľka sliepočiek nám ponúkla 4ks ďalších drobčekov, ktorí sa jej vyliahli, pôvodne mali byť toho istého plemena, kúpila zo zahraničia vajíčka, no vyliahlo sa im niečo úplne iné, 2 kuriatka vyzerajú ako sliepočky vlašky bez krezby, 1 je modré a druhé čisto hnedo-ryšavé. Pripájam aj fotky dvoch posledných spomenutých kuriatok. Neviete mi povedať, čo to môže byť zač? Alebo je to nejaký kríženec?

ďakujem za odpoveď.

1.5.2012 00:00
lukas.jandik

XXX.XXX.58.58

araucana

1.5.2012 07:51
peter z bratislavy

XXX.XXX.188.74

Araucan to určite nie je. Kura Má obyčajný listový hrebeň a oranžové nožičky. To sa asi nedá teraz stanoviť. Kurence keď sú malé, tak sa podobajú. Treba počkať, čo sa z toho vyvrbí.

2.5.2012 15:14
skybova.vendula

XXX.XXX.0.133

Dobrý den, taky jsme si z líhně dovezly zvláštní kuře. Nemá ocas (biskupa) ale má na nohách rousy a jen 4 prsty. Co by to mohlo být?

Chováme Araucany, Wyandotky a po dvoře nám běhá i hevábnička s kohoutem a maransky bez kohouta. Každopádně knemy, od kterých dáváme vajíčka do líhně, jsou oddělené v samostatných klecích.

11.11.2012 17:23
skrabakova.maria

XXX.XXX.24.116

takže, ak by to niekoho zaujímalo, čo vyrástlo s týchto kuriatok, oranžové je vlaška zlatá a modré kuriatko bol kohútik vlašky modrej.

11.11.2012 18:56
jara.k

XXX.XXX.143.48

skrabakova.maria napsal(a):
takže, ak by to niekoho zaujímalo, čo vyrástlo s týchto kuriatok, oranžové je vlaška zlatá a modré kuriatko bol kohútik vlašky modrej.

Mohl bych poprosit o přidání fotografií?

11.11.2012 20:06
skrabakova.maria

XXX.XXX.24.116

pripájam fotku, bohužiaľ lepšiu nemám. Toto je sliepočka vlaška zlatá/žltá/zlatosfarbená , všade som ju videla inak napísanú, no nikde naokolí som nevidela nikoho, kto by tento druh vlašky choval. Toto "vajíčko" bolo import z Nemecka a akosi sa zamiešalo do iných. Vedľa sliepočky je kohútik rodofarebný.

11.11.2012 20:06
skrabakova.maria

XXX.XXX.24.116

pripájam fotku, bohužiaľ lepšiu nemám. Toto je sliepočka vlaška zlatá/žltá/zlatosfarbená , všade som ju videla inak napísanú, no nikde naokolí som nevidela nikoho, kto by tento druh vlašky choval. Toto "vajíčko" bolo import z Nemecka a akosi sa zamiešalo do iných. Vedľa sliepočky je kohútik rodofarebný.

11.11.2012 20:18
jara.k

XXX.XXX.143.48

Mám tu vlákno o vlašce zlatě zbarvené(zlatofarbá),moje kuřátka vypadala ale jinak.Tohoto barevného rázu je opravdu málo chovatelů.Kdyžtak se podívejte,jestli je to ona.

11.11.2012 20:25
skrabakova.maria

XXX.XXX.24.116

http://klubvlasek.webzdarma.cz/barevne_razy_soubory/zlute.htm našla som to podĽa klubu vlašek z ČR

15.11.2012 22:54
honzapm

XXX.XXX.29.18

Maria - díky za fotky. Jak kuřátek, tak že jste si vzpomněla i v dospělosti. Pěkně se to čte a prohlíží :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík