Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.4.2012 20:09
ponka1

XXX.XXX.35.52

Tak jsem se nechala ukecat a začala posílat násadová vejce, a jak jsem začala tak i končím.Druhá zásilka přišla rozbitá.Bylo to kvalitně zabalené, každé vejce, to vloženo do pouzder a ty vloženy do tvrdé krabice, vyrobené na míru.To s tím museli fakt třískat,nebo co:-(.Máte nějaké letošní zkušenosti?Na krabici napsáno Pozor násadová vejce, a křehké....smajlík

25.4.2012 20:25
ovecka

XXX.XXX.31.130

Letos jsem poslala asi 10 balíků a podle reakcí došly všechny v pořádku. Dokonce jsem měla jednu bednu, která se otočila několikrát tam a zpět - vyměňovala jsem si vejce s různými chovateli. Pokud byla vejce kvalitně zabalená, každé samostatně obalené ubrouskem, vložené do papírových krabiček po 10, obsypané hoblinami a mezi krabičkami a stěnou krabice taktéž hobliny - vždy došla OK. Pokud ale jsou vajíčka jen tak v krabičce, téměř vždy se naťuknou. Posílám KŘEHKÉ, Balík do ruky, druhý den u adresáta. Letos mohu poštu jenom chválit :-) Dana

26.4.2012 10:09
uska

XXX.XXX.253.239

Letos posláno 12 balíků a všechny OK. Jak píše ovečka, vejce v krabičkách nutno vysypat hoblinami, jednotlivé krabičky od sebe oddělím polistirenem, v případě nouze senem, dolů a nahoru krabice dávám 2- 3 vrstvy kartonu. Vyrobím 5 cedulek - pozor vejce a nalepím na všechny strany balíku kromě dna.
Takže kvalitně zabalené není vždy kvalitně. Na poště mi dávno řekli, že balík i když křehký, musí vydržet pád z třídícího pásu , to je - musí přežít pád z jednoho metru.

26.4.2012 12:02
hankak

XXX.XXX.124.252

Dostala jsem vejce a také posílala. Zatím letos vše OK.

26.4.2012 19:04
peter z bratislavy

XXX.XXX.188.74

Ja sám vajcia poštou neposielam, ale do Nemecka sa mi po ne nechcelo. Tak som chovateľa ukecal, aby mi ich poslal poštou. Poslal ich z Nemecka DHL-kou a doručila mi ich po 3 dňoch slovenská pošta. A zázrak vajcia boli mechanicky nepoškodené. Dal som všetkých 20 do liahne a po presvietení bolo 20 oplodnených a z nich sa vyliahlo 20 kureniec modrých laflešiek.
Takže to je asi tá vynimka, čo potvrdzuje pravidlo

26.4.2012 20:17
mona.d

XXX.XXX.44.25

Bohužel mám dnes špatnou zkušenost.Posílala jsem asi 7krát,vše v pořádku.Některá kuřátka jsou již vylíhlá.Včera jsem odeslala vajíčka-balík do ruky,dobírka,křehké a pojištěný.Vajíčka v platíčku,piliny,seno a bublinková folie.Došla dnes- 21 kusů-11 na kaši.Pán reklamoval,čeká na vyjádření.Zbytek dá do líhně,ale myslím,že z nich nic nebude.

26.4.2012 21:08
ponka1

XXX.XXX.51.203

Jo vždyť říkám každé vejce zabalené zvlášť do ubrousku atd.Dnes zásilka do Ostravy v pořádku,tak Pražáci jsou asi hovada,protože mi zrovna psal chovatel z Prahy že mu přišli vejce Sultánek taky na kaši.:-(

26.4.2012 21:45
mamčis

XXX.XXX.245.37

peter z bratislavy napsal(a):
Ja sám vajcia poštou neposielam, ale do Nemecka sa mi po ne nechcelo. Tak som chovateľa ukecal, aby mi ich poslal poštou. Poslal ich z Nemecka DHL-kou a doručila mi ich po 3 dňoch slovenská pošta. A zázrak vajcia boli mechanicky nepoškodené. Dal som všetkých 20 do liahne a po presvietení bolo 20 oplodnených a z nich sa vyliahlo 20 kureniec modrých laflešiek.
Takže to je asi tá vynimka, čo potvrdzuje pravidlo

Tento týden jsem si objednala nás. vejce od třech různých chovatelů, všechny byly stejně zabaleny jako ty vaše a došly v pořádku. Ještě uvidím, jestli se vůbec vylíhnou. Souhlasím s tím, že záleží na důkladném vystlání vajec, pošta s nimi určitě nezachází nijak opatrně.

26.4.2012 22:08
lk

XXX.XXX.92.50

Zde nejde o poštu ale i o to jak vydělat na vejcích a tak je dám do krabice s novinama smajlík takto mi přišla jedna zásilka. Přátele tokto tedy ne to radši neposílejte nic. Stát se může cokoliv a tady už jen chybý mouka s olejem smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík