Poradí mi prosím někdo,proč je ten kohoutek vyškubaný jako holokrčka?Děkuji.
Pravděpodobně ho oštipuje některá ze slepic. Je to počátek kanibalismu. Takže sednout na lavku a chvíli slepice pozorovat co dělají.
Nebo, ale to zpravidla bývá více na bocích krku za ušnicemi, ale spíš koncem července, je peří jakoby zalámané a to zase způsobuje nějaký peřní parazit.
Juraj Kafka
Dobrý večer a děkuji panu J.K.za odpověď.ale asi to nebude to co myslíte,mám slepice stále na očích spíš se ho straní ,on je nový a ještě si na něj nezvykly . ještě pro přesnost, má to vpředu na krku a po obou stranách za ušima a myslím, že si to dělá sám. jinak je celý vystřikaný ale žádný hmyz jsem nenašla.Tak kdyby někdo něco otom věděl ,napište budu vděčná, dost těžško jsem ho sháněla.isma
isma
napsal(a):
Dobrý večer a děkuji panu J.K.za odpověď.ale asi to nebude to co myslíte,mám slepice stále na očích spíš se ho straní ,on je nový a ještě si na něj nezvykly . ještě pro přesnost, má to vpředu na krku a po obou stranách za ušima a myslím, že si to dělá sám. jinak je celý vystřikaný ale žádný hmyz jsem nenašla.Tak kdyby někdo něco otom věděl ,napište budu vděčná, dost těžško jsem ho sháněla.isma
Hm tak to má ještě z původního hejna, tam ho asi štípaly.