Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.5.2012 10:38
silin20

XXX.XXX.224.42

zdravim vcera v praci som pocul ze prepelicky su dbre na odplasenie potkanov je to pravda ?

8.5.2012 10:46
tedy153

XXX.XXX.10.39

prepelice asi tazko smajlík ale perlicky mam ich doma a potkanov mame stalesmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

8.5.2012 13:38
spev

XXX.XXX.45.190

Pokaždé když mi někdo řekne, že perličky plaší potkany, musím se začít smát. smajlík smajlíkNedávno jsem šel, jako každý večer, zavírat slepice. Zahlédl jsem potkana. Odběhl za roh, směrem k perličkám. Tak jsem popoběhl, abych se podíval kam poběží. Nevěřil jsem tomu, co jsem uviděl. smajlíkPřímo u perliček sedělo PĚT potkanů a koukali na mě, co tam dělám.smajlíkPak jdu zavřít kachny, a slyším podivné zvuky. Kouknu a dva metry ode mne seděl potkan a chroustal tvrdé pečivo.smajlíkNásledovalo nakoupení růžových granulek, pytlíků a obilí. Naštěstí to pomohlo.:-)

8.5.2012 16:28
silin20

XXX.XXX.224.42

iba sem sa pytal lebo moc sa mi temu take nechcelo verit diky teda za vase rady

11.5.2012 22:50
caco

XXX.XXX.220.106

silin20 napsal(a):
zdravim vcera v praci som pocul ze prepelicky su dbre na odplasenie potkanov je to pravda ?

myš ti rozflákajú na cimpr campr,ale do potkany sa nepustia a ten ich krik vadí akurát tebe a susedom:-)),krysy nosia zrejme štuple do uší:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík