Holandské zakrslé slepice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.5.2012 00:46
list

XXX.XXX.181.50

Je to krásné plemeno zakrslých slepic. Chová je někdo u nás? smajlík Jsem si jistý, že nejsem jediný:-)

Explosive

27.7.2012 13:55
Explosive

XXX.XXX.197.9

Mám je - kohout a 3 slepice.

27.7.2012 16:36
kolda

XXX.XXX.78.37

I když todle plemeno nemám se mi narodilo takové kuřatko už má přes 2 měsíce :-)

27.7.2012 20:43
cervik

XXX.XXX.120.3

V jakých barevných rázech se u nás chovají???

27.7.2012 21:59
st.toman

XXX.XXX.32.219

list napsal(a):
Je to krásné plemeno zakrslých slepic. Chová je někdo u nás? smajlík Jsem si jistý, že nejsem jediný:-)

Zdravím. Příteli, tyto slepičky jsem si letos pořídil a tak bych měl docela zájem o pěkného kohoutka. Vylíhlo se mi šest kuřátek a z toho je pět slepiček a jeden kohoutek. Zatím nemá moc pěkný hřebínek. Možná, že se mu srovná, ale to se uvidí až časem. Odkud jsi? Já z Jižních Čech od Písku. Díky za odpověď. Zdraví St. Toman
:-) :-) :-)

28.7.2012 08:47
list

XXX.XXX.181.50

st.toman napsal(a):
Zdravím. Příteli, tyto slepičky jsem si letos pořídil a tak bych měl docela zájem o pěkného kohoutka. Vylíhlo se mi šest kuřátek a z toho je pět slepiček a jeden kohoutek. Zatím nemá moc pěkný hřebínek. Možná, že se mu srovná, ale to se uvidí až časem. Odkud jsi? Já z Jižních Čech od Písku. Díky za odpověď. Zdraví St. Toman
:-) :-) :-)

Dobrý den, pane Tomane, já jsem od Mělníka. Ale ani kuřata už nemám, Měl jsem 4 kohoutky a 3 slepičky a všechny už jsou pryč. Teď mám ještě dvě měsíční kuřátka a mám pocit, že to bude 1,1, takže by kohoutek k mání byl, ale nejsem si zrovna jistý ...

29.7.2012 22:44
list

XXX.XXX.181.50

list napsal(a):
Dobrý den, pane Tomane, já jsem od Mělníka. Ale ani kuřata už nemám, Měl jsem 4 kohoutky a 3 slepičky a všechny už jsou pryč. Teď mám ještě dvě měsíční kuřátka a mám pocit, že to bude 1,1, takže by kohoutek k mání byl, ale nejsem si zrovna jistý ...

Tak jsem koukal na kuřata a na fotky minulých, pane Tomane, na 90 % to bude kohoutek, kdybyste měl zájem, můj mail jse strnadlibor@seznam.cz...:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík