Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.5.2012 06:55
sincerity

XXX.XXX.25.136

Ahoj, mam dotaz ohledne kacen, vubec se neorientuju v druzich, tak mi prosim poradte, ktere by byly nejlepsi na maso ci vejce, ale aby mohli byt normalne u domecku, mame tady potucek, tak by jim bylo fajn a jak casto se rozmnozuji?...a co vsechno zerou takove kaceny? Muzou mi nejak poskodit zahradu? Diky moc!

24.5.2012 16:36
tedy153

XXX.XXX.102.151

NA VAJCIAsmajlík Z CISTKRVNYCH PIZMOVKA

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.5.2012 08:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

sincerity napsal(a):
Ahoj, mam dotaz ohledne kacen, vubec se neorientuju v druzich, tak mi prosim poradte, ktere by byly nejlepsi na maso ci vejce, ale aby mohli byt normalne u domecku, mame tady potucek, tak by jim bylo fajn a jak casto se rozmnozuji?...a co vsechno zerou takove kaceny? Muzou mi nejak poskodit zahradu? Diky moc!

A co si třeba přečíst zde nahoře v části "články" něco o kachnách vůbec, že?smajlík Je tam několik článků, stejně si budete muset udělat vlastní názor a vybrat si, protože Vám každý poradí jen ze své zkušenosti:-) V dnešní době internetu není nic jednoduššího, než do googlu hodit "kachny" a máte na několik dnů studia a když si pár plemen vyberete, tak Vám tady jistě někdo pomlže se rozhodnout mezi konkrétními druhy. Na otázky typu: "Chci nějaké zvíře, poraďte mi, jaké." se velmi často těžko odpovídá.....

Topina

25.5.2012 22:36
Topina

XXX.XXX.158.60

sincerity napsal(a):

Na maso je podle mě nejlepší pekingská kachna. Rychle vyroste..cca 1,5-2měsíce.Je z kachen celkem těžká takže je celkem hoodně masa.Pižmovky sou na vajíčka (k jídlu) asi nejlepší. Ty mají rádi větší prostranství kde si můžou chytat hmyz a všelijakou havěď. Jinak doslech jsem se že prý pokud pustíte kachny na rybníček(potůček) tak že by jse pak neměli konzumovat jejich vajíčka. že na té vodě můžou něco chytit.. Nevím co je na tom pravdy..

Přidejte reakci

Přidat smajlík