Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2012 08:16
eliška92

XXX.XXX.197.37

Dobrý den, dnes ráno při krmení jsem našla jedno z našich housat (cca 5 tydnu stare) jak sedí, nejeví o nic zájem a jakoby pospává. Když ho vezmu do ruky, tak se trošku brání, ale je to jen takové mávnutí nožkama a tím to končí a když ho déle držím tak svěsí hlavičku přes hranu ruky, zavře oči a jakoby usne. Jediné na co výrazněji reaguje je hluk (bouchnutí dveří) a manipulace s ním. Něco podobného jsme měli minulou středu s krůtětem, taky začalo divně polehávat a během cca 4 hodin bylo po něm. Nemůže se jednat o nějakou virovou nákazu? Četla jsem tady na ifauně různé příspěvky co by to mohlo být, ale ani vápenka od slepic, ani klíště a ani žárovka tomu neodpovídá. U krůtěte jsem myslela že se přitopilo, ale když to samé má o týden déle i house tak mám strach co to je. Krmíme šrotem z ječmene, pšenice a kukuřice + k tomu přidáváme biofaktory a do vody davame vitamin ( asi Supervit D - nejsem si jista názvem) .

29.5.2012 08:47
eliška92

XXX.XXX.197.37

Ještě jsem si všimla že houseti teče z nosu. Je možné aby se přitopilo a bylo díky tomu apatické? Pokud ano, cos tím? Jak mu mám pomoct?

Přidejte reakci

Přidat smajlík