ovecka
napsal(a):
Helmigal je v tabletách - do zobáku rovnou a je i kontrola, že jsou všechny odčervené, Chemisole je roztok do vody k pití - chce to nechat je vyžíznit, neradit vodu s léčivem pijí. Dávám jej 3 dny za sebou 1ml/l vody. Dana
Dobrý den jak často se slepice odčervuji,
mám je od loňského roku. Děkuji
Jitka
adri
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné slepice odčervit práškovým Helmigalem, který by se jim přidal do míchanice?
Děkuji. Adri
Práškový Helmigal není moc dobrý dávat do krmení, neboť některé žravější slepice mají více a jiné naopak málo - nebezpečí vzniku rezistence . Lepší je do vody a po 3 dny. Ředění by mělo být na příbalovém letáku. Pokud je to na hmotnost slepice, tak to propočítejte, kolik denně vypijí, kolik máte slepic. Jinou vodu nedávejte. Pokud bude pršet, slepice nechte v kurníku, aby se nenapily z kaluží. ono ji to s odčervovadlem moc nechutná. Dana
citron

XXX.XXX.249.2
Můžou se prosím používat vejce po odčervení ke krmení zvířat?psů a koček?
děkuji citron.
Janko1

XXX.XXX.160.22
Mohu dat chemisole i kuratum? (Stari necelych 10 tydnu). Nebo jiny preparat pro mlade existuje?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Chtěl bych odčervit slepice co nejšetrnějším způsobem.Prosím proto touto cestou o radu zkušenější. Zatím jsem neměl vetší problémy s parazity až letos se objevily škrkavky.

napsal(a):
Chtěl bych odčervit slepice co nejšetrnějším způsobem.Prosím proto touto cestou o radu zkušenější. Zatím jsem neměl vetší problémy s parazity až letos se objevily škrkavky.
Flimabend.
Zdenalena

XXX.XXX.231.34
Můžou se použít vajíčka od slepic tyden odčervených jako násadová do líhně?