Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.6.2012 14:13
worlis

XXX.XXX.23.52

zdravim jelikoz jsem zanedbal nakup krmeni a zacinaji se mi lihhnout kurata co jim namichat na prvni dva dny mam tu kukurici, psenici,jecmen,vlocky ovesne,spaldove,zitne,psenicne. potom cizrnu, jahly to je vse nejspise slo by z toho namichat nejaka smes na prvni dny nez koupim K1 velice dekuji

2.6.2012 14:19
ambra

XXX.XXX.70.140

Já dávám kuřatům první dny jenom jáhly a slepici pšenici. A pak začnu dávat šrot K1, ale i tak jáhly jsou velká mlska ikdyž jsou větší, takže když je chcu pomlsat případně někam nalákat tak jáhly jsou neodolatelné.:-)

2.6.2012 15:36
mamkamaria

XXX.XXX.55.1

Ja som dávala prvé dni kukuričnú krupicu a rumančekový čaj, potom K1 a proso dávam sliepkam a tiež im veľmi chutí, dávam to len ako pochúťku, ked veľmi žobrú:-)

2.6.2012 16:04
zogama

XXX.XXX.210.193

Já vždycky uvařím vajíčko natvrdo.. ;)

2.6.2012 22:15
zuzu2011

XXX.XXX.173.161

Já dávám první dny kukuřičný šrot ( anebo strouhanku ) a slabý heřmánkový čaj. Šrot si melu skoro denně čerstvý. Moje veterinářka říká, že kuřata první týden tráví ještě žloutkový vak a tak by se neměla přetěžovat. Takže se směsí kukuřičného šrotu, strouhaného vajíčka, případně tvrdého tvarohu, sekaného řebříčku a strouhané mrkve jo a samozřejmě vitamínů čekám až po těch pár dnech s tím, že ty složky postupně přidávám. Směsí nekrmím, kuřata rostou pěkně a žádné (ťukám) nám ještě neuhynulo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík