Husa suchovská – zkušenosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.6.2012 08:40
podivin

XXX.XXX.167.106

chtěl bych začít s chovem těchto pro mě líbivých husí můžete mi někdo poradit s jejich chovem, jaké jsou husy matky a kde bych se dali pořídit

24.6.2012 19:54
matus111

XXX.XXX.220.34

podivin napsal(a):
chtěl bych začít s chovem těchto pro mě líbivých husí můžete mi někdo poradit s jejich chovem, jaké jsou husy matky a kde bych se dali pořídit

O těchto husách nevím moc, jen tolik že je to lehčí odolné plemeno, nebylo prošlechťováno na užitkové vlastnosti a proto je její pud kvokáni úplně zachován. Plemeno je vhodné do chladnějších oblastí

24.6.2012 21:57
pijo

XXX.XXX.192.190

podivin napsal(a):

Tu je odkaz, kde sa možno dozviete niečo viac- www.szch.sk/index.php?pl=118

26.1.2014 11:50
peter z bratislavy

XXX.XXX.240.152

Reportáž o chove Suchovských husí na Farmarskej revue z 15.6. od min. 7,25.
Mihnú sa tam aj Cholmogory.
Pozrite na:
http://www.rtvs.sk/tv.programmes.detail/archive/156?date=15.06.2013

26.1.2014 17:48
milan53

XXX.XXX.224.32

Dobrý večer.Súchovské husy sú velmi pekné a málo rozšírené plemeno husí.Nie je to malé plemeno hus,ale skôr stredné.Majú peknú stavbu tela a sú dobre zmesilé.Ak ich chcete chovať mali by ste si o nich niečo naštudovať a prípadne osloviť chovatelov od Suchej Nad Parnou.Tam ich chová asi 5 chovatelov a v Bolerázi.V prípade vážneho zaujmu Vám pošlem ich t.č.Moje t.č. je v profile.S pozdravom M.H.

26.1.2014 20:03
orni

XXX.XXX.73.225

podivin napsal(a):

dobrý večer,
Husy suchovské chová pan Jiří Štourač od Bystřice nad Pernštějnem. Letos jsem mu přivezl 2 housery a 2 husy ze slovenska pro oživení krve. Jinak má doma část původního hejna od pana Jelena. Bližší info Vám zašlu po emailu - je uveden v mém profilu

3.9.2014 09:35
kozáci

XXX.XXX.136.215

Dobrý deň, ja mám seriózny záujem o chov suchovských husí. Rada by som teraz na jeseň zohnala chovný pár, aby sa mi tu do jari aklimatizovali. Bývam nedaleko Boleráza, ale bohužiaľ nepoznám žiadneho chovateľa, a bola by som veľmi rada, keby ste mi poskytli kontakt, ak môžete. Môj email je dusana.lehotova@gmail.com. Dúfam, že si prečítate tento príspevok. Ďakujem.

3.9.2014 09:35
kozáci

XXX.XXX.136.215

milan53 napsal(a):
Dobrý večer.Súchovské husy sú velmi pekné a málo rozšírené plemeno husí.Nie je to malé plemeno hus,ale skôr stredné.Majú peknú stavbu tela a sú dobre zmesilé.Ak ich chcete chovať mali by ste si o nich niečo naštudovať a prípadne osloviť chovatelov od Suchej Nad Parnou.Tam ich chová asi 5 chovatelov a v Bolerázi.V prípade vážneho zaujmu Vám pošlem ich t.č.Moje t.č. je v profile.S pozdravom M.H.

Dobrý deň, ja mám seriózny záujem o chov suchovských husí. Rada by som teraz na jeseň zohnala chovný pár, aby sa mi tu do jari aklimatizovali. Bývam nedaleko Boleráza, ale bohužiaľ nepoznám žiadneho chovateľa, a bola by som veľmi rada, keby ste mi poskytli kontakt, ak môžete. Môj email je dusana.lehotova@gmail.com. Dúfam, že si prečítate tento príspevok. Ďakujem.

22.5.2021 14:12
frikmon

XXX.XXX.13.62

Dobrý den posunu na začátek a obnovuji téma suchovská husa. Chová v čechách v současnosti tuhle krásnou rodobarvou husu tedy kromě mě. Pokud ano měl bych zájem minimálně o mladého housera popřípadě dva nebo i mladý pár. Za každou reakci budu rád

Přidejte reakci

Přidat smajlík