Tak také přispěji a trochu se pochlubím. Letos jsem konečně sehnala alespoň násadová vejce wyandotek stříbrných černě lemovaných velkých. Mám je ze dvou chovů a tak se pokusím vytvořit dva kmeny.
A tady jsou dva krasavci. Možná jeden z nich budoucí plemeník Pokud by měl někdo zájem o kohoutka tak na podzim nějací budou k mání.
Tak jsem dala dnes dohromady dvoje kuřata tak jich je 37 a za tři týdny přidám dalších 23 a to bude super hejno-60 ks
Fotky dodám.
"Mamíí kdy se už půjdeme koupat" - aneb kachničky karolínské versus zdrobnělá kočinka
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jedna fotka za druhou-prostě paráda a mě to teď trochu pohladilo po duši.
rybka
napsal(a):
Tak také přispěji a trochu se pochlubím. Letos jsem konečně sehnala alespoň násadová vejce wyandotek stříbrných černě lemovaných velkých. Mám je ze dvou chovů a tak se pokusím vytvořit dva kmeny.
Zdravim , krásne wyandotky veľmi sa mi páčia práve tieto a ešte aj zleté modro a čierno lemované.
Môžem sa opýtať odkiaľ ste zohnali násadové vajcia ?
Veľa šťastia s nimy a nech sa hlavne darí.
S pozdravom Lukáš
Naše letošní kačky :-) vykříženy asi z bílých pekingských a saských kachen.
Jedna várka je líhnutá z násadových vajec zde odsuzovaného nejmenovaného slovenského drůbežářského podniku a i když byla i vejce docela drahá, jsem z výsledkem spokojená. Druhá várka byla z nás. vajec od kamarádky, která má kmen z německa. Pokud by jste chtěl na ni kontakt, má tady na diskuzi uvedený email a fotky svého kmene. Téma - Wyandotky stříbrné černě lemované.

Tak to je opravdu parádní fronta

teď jsem dala na anonymnéí diskusi nějaké foto svých mazánků-hedvábniček,budou mít za pár dní 2 měsíce.

tak letos na nás holt žádná jablka nezbydou
maliny obraly slepice,rybíz krůty a ty se teď dělí s pižmovkami o jabloně, pižmovky obírají odspodu a krůty většinou shazují ještě nezralá jablka při hřadování slepicím
tak letos na nás holt žádná jablka nezbydou
maliny obraly slepice,rybíz krůty a ty se teď dělí s pižmovkami o jabloně, pižmovky obírají odspodu a krůty většinou shazují ještě nezralá jablka při hřadování slepicím
U týchto dvoch je asi 10 ročný vekový rozdiel tak som zvedavý či si ,,starý pán,, na budúci rok poradí.
Sú to osobnosti, neskutočne tvrdohlavé, so zaujmavým hlasovým prejavom, unikátnym tokom a...neuveritelne agresívne. Huser v toku, hoc krídlovaný šiel po prúde kilometer po skupinke divokých kačerov aby ich vyhnal z vlastného teritoria.
Aj tieto krásavice majú unikátnu povahu. Nikdy si neodpustia uštipnúť ak je nablízku niekto menší.
Zakrslička v spoločnosti tohtoročnej karolinky. Bude to kačer lebo kačička?
Když pečínky tak ....už jste si všimli tohoto pravidelného vzorečku???,A u prostřed čtverečku teď vyrustají prachová peříčka..
Ano, je to aktuální a už pěkně povyrostli. Pokud chcete, napište mi na email, mám ho v profilu
Tak taky přidám nějaké obrázky letošní slepičky jsou docela zábavné, hřad prý není nic zajímavého, alespoň pro některé

zbosace
napsal(a):
A ešte tancujúce nilky
To je paráda.

Dobrý den,
chci se zeptat, máte jednotlivé barvy odděleně? tedy jestli by bylo možno od Vás případně na jaře koupit nějaká násadová vejce. Četl jsem, že jste od Prahy, já v Praze pracuji. Doma mám také hedvábky, sice jen na hobby chov, ale rád bych barvy oživil. Mám černého kohouta, dvě černé, jednu divoce zbarvenou, stříbrnou a bílou slepičku a rád bych vejce od bílých či žlutých. Letošní dvě várky kuřat byly černé. Děkuji M.

Já mám ta kuřátka koupená od chovatelky od Kolína.Je jim teprve 4,5 měsíce a zatím nevím ,jak dorostou.Ale poradím Vám - na internetu si zadejte Klub chovatelů chocholatých plemen a otevřou se stránky,kde jsou i členové.Jedním z dlouholetých chovatelů je p.Žďárský a má krásné bílé,žluté a stříbrošedé.Jezdí do Ondřejova a tak je možné se sním domluvit.Má opravdu krásné hedvábničky.
Já určitě od svých líhnout nebudu jsou to mladá zvířata a já u všech plemen líhnu až od dvouletých.Přeji mnoho úspěchů.Jitka

Děkuji, toho znám, měl jsem od něj vloni žluté a letos mám ty dvě černé slepičky, jenom je to do Turnova pro mě daleko a vozte vajíčka napříč republikou:-)
napsal(a):
Děkuji, toho znám, měl jsem od něj vloni žluté a letos mám ty dvě černé slepičky, jenom je to do Turnova pro mě daleko a vozte vajíčka napříč republikou:-)
Normálně si posíláme násadová vejce poštou..

napsal(a):
Ještě Vám sem dám další kontakty.

napsal(a):
Ještě Vám sem dám další kontakty.
Jak jsem slíbila-ale je toho hodně,nejlépe když si v inzerci zadáte "hedvábničky" je tam 8 stránek,jsou tam i docela podrobné inzeráty i skontakty.Tak se omlouvám,ale vše vypisovat-to jsem nějak přehnala.Přeji hodně úspěchů.
luxdkas
napsal(a):
Moje tohto ročné liliputky , už skoro dospelé
A ešte kohútik
Nedá mi to a taky něco přidám....
Houser čumí s otevřeným zobákem, aneb, kdo tvrdil, že neexistuje husokachna???
jakub.masnica
napsal(a):
Dobrý den paní Lydie chtěl jsem se zeptet odkud jste strašně se mi líbí vaše divoké (černé) pižmovky, mám pouze jednu celou divokou kačenu ale nemužu sehnat Kačera :/ máte email nebo facebook? jsem z Jablunkova s pozdravem Kuba
email mám v profilu, alespoň doufám :-)), ale kačery máme jen 10 ti týdenní, to bude pro vás moc mladé
vyhráli co se dalo...
Pro Marcelu: Soused má 10 trojb.vlašek tak frajer od vás má holky pro potomstvo
ctsisi

XXX.XXX.14.32
Krásnej. Je hodnej? Já mám Dakyho
ctsisi

XXX.XXX.14.32
ctsisi
napsal(a):
Krásnej. Je hodnej? Já mám Dakyho
Myslím pižmáka Elvise
slepicak