- FOTBAL není všechno !!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2012 06:50
beda

XXX.XXX.79.3

- již 1.července /od 7hod/ opět TRH-BURZA-SOBĚSLAV !!smajlík

14.6.2012 11:56
saša

XXX.XXX.10.32

ještě by bylo fajn, kdyby tam bylo taky co kupovat...

14.6.2012 12:21
beda

XXX.XXX.79.3

- to se holt musí nejdříve něco prodávat !! smajlík

14.6.2012 12:33
beda

XXX.XXX.79.3

saša napsal(a):
ještě by bylo fajn, kdyby tam bylo taky co kupovat...

sašo napiš:
- co všechno přivezeš na prodej ?? Kupující se určitě najdou ! // - CHOVATELSKÝ TRH není ani Penny ani Baumax natož Neckermann ... smajlík

14.6.2012 12:42
saša

XXX.XXX.10.32

nečekám, že tam bude výběr jak v hypermarketu, ale je tam opravdu víc s prominutím čumilů než prodejců. Pod pojmem trh si představuji, že se tam bude prodávat. Například tam chovatel prodává jednu slepici, kterou už má ale někdo zamluvenousmajlík můžu přivézt na prodej pár kohoutků, jinak zatím taky nic nemám, ale chtěla bych přikoupit nějakou droboť. Radši od malochovatele, protože překupníci mi nevyhovujísmajlík

14.6.2012 14:26
beda

XXX.XXX.79.3

- tak to vidíte- řady čumilů jste s Vašim párem kohoutů rozšířila! Není to jednoduché, již téměř každý chovatel má doma líheň a při tom může nabídnout pouze pár kohoutků! Já jsem také první líheň prodal již při jarním trhu, pak se dvakrát nezadařilo a nyní tu mám nějaké mrňousky , které ještě prodávat nemohu ! Ale fakt je, že tu mám zbytek - pár kohoutků, tak je také vezmu! Když tak já prodám Vám a vy mně ! Ovšem každý TRH může být jiný - vynechejte a zrovna tam budou ! A o tom to je!! :-))
//- kdyby sežrala kuna, liška a vydra jenom polovinu toho co tady v okolí sežrala - mohl by být TRH dvakrát do měsíce ! A o tom to je také !! smajlík

14.6.2012 14:44
saša

XXX.XXX.10.32

mě by to nevadilo, kdyby byl 2x do měsíce. Těch 25 km tam mě nezabije a vstupné je opravdu lidové, takže si tam ráda zajedu i jen na čumendu :-)) Prostě bych jen uvítala víc prodejců, i když vím, že se přírodě neporučí... Mnohem víc mi vadí, když někdo inzeruje droboť, závazně se domluvíte a přesto to inzerent prodá někomu jinému, protože dal o 5 kč za kus víc... Taky bych je třeba dala, ale bohužel není možnostsmajlík kam jen ten svět spěje...smajlík

14.6.2012 15:58
beda

XXX.XXX.79.3

- jasně "sašo", co je domluvené, to má platit! Ale to je zase o lidech a o tom v této době, snad nemá ani cenu mluvit! Nedodržet slovo, krást, křišťálově lhát, to patří k dnešní době a opak je výjimkou! Já se domnívám, že to ani v té pětikoruně nebylo, prostě ho někdo - někoho ukecal! Dnes bych řekl, že se na každém holouběti, či kuřeti za co se prodává prodělá! Každý líhneme po 10-15 ale i 5 kusech / z toho je polovina kohoutků/ a když spočítáme náklady??
Mě více překvapuje, že když přestala pošta a dráha fungovat, každý dělal, že je to jeho a chovatelství konec ! Chtěli jsme tedy pomoct a začít TRHY / ať již Soběslav, Strakonice či Slavonice aj. /, že to myslíme dobře a pro chovatele, jsme dokázali i tím, že jsme snad dva roky ani vstupné nevybírali a náklady platili ze svého! A jak sama píšete, zvířat nic moc! Ale ono nejde krmit každý měsíc TRH - to musejí pomoct všichni - já jsem spíše holubář, vezmu zase něco z holoubat na TRH, ale budu trnout, aby se to neprodalo, neboť to sám již potřebuji do svého chovu! Ale bacha - trh to dělá - nepřijedete a zrovna to co sháníte tam bude!!! Jak stále opakuji TRH i VÝSTAVA bude taková, jakou si ji uděláte !!!:-)) smajlík B.

14.6.2012 16:32
saša

XXX.XXX.10.32

Víte, Béďo, když se to stane poprvé, mávnu rukou, podruhé mě to naštve, ale když je to letos již po několikáte, začíná mě to mrzet... Ale nemá cenu to tu řešit, téma je o trhu a já mu fandím! Dáme si tam kafíčko, klobásku, pokecáme, pokoukáme, pak pojedeme spokojeně domů a budeme se těšit na další první neděli :-)

14.6.2012 17:20
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím. Docela by mě zajímalo, co si "sašo" představuješ pod tím pojmem "droboť"?. Drůbež, králíky a nebo ptactvo? S.T:-):-):-)

14.6.2012 20:25
saša

XXX.XXX.10.32

Drůbež.

14.6.2012 21:34
st.toman

XXX.XXX.32.219

saša napsal(a):
Drůbež.

a jakou?smajlík

14.6.2012 22:52
saša

XXX.XXX.10.32

Slepice, husy, kachny, krůty...

15.6.2012 07:25
beda

XXX.XXX.79.3

st.toman napsal(a):
a jakou?smajlík

- a jsi opět na začátku :-)) :-)) smajlík

15.6.2012 07:48
saša

XXX.XXX.10.32

Nechápu...

16.6.2012 22:30
eliška92

XXX.XXX.197.37

Dobrý den, zeptám se , je podle Vás možné na trhu v Soběslavi sehnat Tuluskou husu? Vídáte je tam někdo? Nebo neznáte někoho kdo by je choval? Děkuji.

16.6.2012 22:59
saša

XXX.XXX.10.32

posledně tam byl houser landensky...

17.6.2012 05:58
beda

XXX.XXX.79.3

saša napsal(a):
Nechápu...

smajlík St. T. se ptal /drůbež a jakou/ - jak ho znám, chtěl pomoct !

17.6.2012 07:07
saša

XXX.XXX.10.32

No jo, jenže já mám taky někdy delší vedení :-) Sháním hlavně krůťata. Přeji hezkou neděli! Jo a o fotbalu to taky někdy jesmajlík

17.6.2012 12:06
beda

XXX.XXX.79.3

- po včerejšku určitě !!! :-) // - teď jsem přijel z EKG - jedeme dál !! :-)) B.

17.6.2012 12:36
dorm

XXX.XXX.64.242

beda napsal(a):
- po včerejšku určitě !!! :-) // - teď jsem přijel z EKG - jedeme dál !! :-)) B.

nevím proč se na obrázku ten nekopálista z Vigantic raduje,když jsme porazili Polsko ve třech Jiráček,Gebre a Píla a něco zachránil tankista v bráně....doufám,že narazíme na germány a tradá domů a Bílek na důchod,nebo mě na to EKG odvezou takysmajlíksmajlík..vždyď se směje celá evropa jak to čutáme:-)...Soběslav jedééééém:-)

17.6.2012 18:21
beda

XXX.XXX.79.3

dorm napsal(a):
nevím proč se na obrázku ten nekopálista z Vigantic raduje,když jsme porazili Polsko ve třech Jiráček,Gebre a Píla a něco zachránil tankista v bráně....doufám,že narazíme na germány a tradá domů a Bílek na důchod,nebo mě na to EKG odvezou takysmajlíksmajlík..vždyď se směje celá evropa jak to čutáme:-)...Soběslav jedééééém:-)

- no nechci zde otvírat debatu o fotbale ! I když dnes je to určitě povoleno všude :-)) Ale viděl jsem tam více hráčů, kteří by si zasloužili jmenovat a Vigvantickej- na gól nahrál a jeden mu zapřeli a také pěkně promokl a domnívám se, že včera se určitě radovat mohl! A že se nám směje celá Evropa - no jedněm již smích určitě došel a těm jsem to zrovna moc nepřál ! Ale jedno pravda je fandit našim, to je jako nezavírat holubník na noc - prostě nervy !! // - do poslední chvíle jeden neví, jak to dopadne!! smajlík B.

1.7.2012 11:17
saša

XXX.XXX.10.32

Dnešní Soběslav rovná se maximální spokojenost! Skoro jak v marketu smajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík