Uživatel s deaktivovaným účtem

konecne som ho uz postavil,,aj ked mi pocasie neprialo,,myslel som si ze ma to vyjde na 500euro,ale vyslo ovela viac ,ked som vsetko spocital co som na to potreboval a kupil tak 980euro ma to stalo,,skoro 1000euro,,ale co clovek neda ked to chcem mat poriadne spravene,,este mi treba natret belinkou okrasne listy,a potom zvonka ich namontovat,,a potom uz budem mat hotovo,,,

3,kurin ma rozmery,2,60m dlhy x1m na sirku,,a spodny koterec ma to iste ,,a cela voliera ma 4,80m dlha x 2,60m siroka,,

ja som ho este vo vnutri aj zateplil osb doskami,,proti zime,,lebo v starom som nemal a kohutovi cely hreben omrzol,,
- JE TO FAKT MOC PĚKNÉ a když se vezme, že na tom ohništi se upeklo selátko a něco se vypilo a to nemluvím o té umělecké, řezbářské práci - to srdíčko na dveřích, tak 1000 € - to je za babku !! Tak ať si to holky užijí a snad je jim jasné, že dlouho přijde vajíčko na 1€, - tak ať se snaží !!!

vies tie zamky mam preistotu,,zatial tu ciganov alebo romov nemame,ale aj niektory biely vedia urobit skodu,,ale co ak pridu tak aj tie zamky zmiznu bol to zachod ale uz som to prerobil na udiaren,,a na ohnisku sa vari len gulas,,

este sme tam zatial neudili,,budeme udit ale az na jesen,,aby maso mohlo byt v chlade v komore

dik,,

Hukina

XXX.XXX.4.234
Dobrý den,
prosím o radu : mám taky nový dřevěný kurník a nevím, čím ho natřít zevnitř, aby se mi dobře čistil a desinfikoval. Poradíte mi prosím někdo????
Díky Hukina

ja osobne neviem,ale ja som ho nicim nenatieral,iba som ostrehrany na bidlach z brusil do hladka,,aby to sliepkam neblizilo,,ale zvonka som to vsetko natrel,, Belinkou 16,,su vseliake odtiene ale tento mam vsade aje to pekny hnedy odtien,,a je to proti plesni,cervotocom,hubam a pod, staci ked si kupite dezinfekcny prostriedok na skodce,a poridne vystriekat,a mate vybavene,,ja to robim hlavne biokilom a aj hlavne do hniezd,,,ale som pozeral sliepky a ani jedna nema roztoce tak som rad,,

a do noveho kurnika nove prirastky,,20kurciat,,,5 brahmaniek,5 auracan,5 maransiek a 5 liliputiek