Dobrý deň,vie mi niekto poradiť prečo vyhadzuje pyžmovka kačata z hniezda ešte so škrupinou.Včera som našla na dvorku jedno a myslela som že sa prilepilo a tam spadlo ale večer som tam našla aj druhé a to bohužial uhynulu.Dnes som vajcia vzala a dala doliahnúť do liahne ale neviem ako jej ich vratiť späť.
mne to tiez roby mlada kacka pizmova stalo sa mi to viac krat chovam uz ich cca 12 rokov,vacsinou je to koli tomu ze zabudnem nasypat jej zrat vtedy vyvadza vytahuje mlade z vajicok a pod,,alebo sa nevim dockat kedy vyjdu hlavne to robia mlade kacice ktore prvykrat vyvadzaju mlade,mnesa to stalo minuly tyzden sedela uz na vajickach 4 tyzdne a urobila to hned som dal vajicka do liahni a kacicu som som zarezal a uvaril psom,,,take jedince jednoznacne nenechavam dalej do chovu!!!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já jsem něco podobného měla před lety u krůty a tak jsem jeden večer čekala až krůta půjde z hnízda a div se světe,ona to nedělala ale v koutě prskal ježek.Už jsem to tady na foru psala.Počkejte u kačenky,a přesvěčte se zda-li to opravdu dělá ona.