Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2012 13:11
jarouj

XXX.XXX.66.229

slepice si navzájem klovou peří už je mám pomalu celé holé neví někdo čím to je ,co pro to mám udělat . děkuji

23.7.2012 13:16
kolda

XXX.XXX.78.37

Pouštíte je na trávu ?!

23.7.2012 13:47
jarouj

XXX.XXX.66.229

trávu jim dávám posekanou

23.7.2012 13:57
kolda

XXX.XXX.78.37

Možná to je ten problém hned jsem na to káp :-)):-))

23.7.2012 14:05
mamčis

XXX.XXX.245.37

Tak to já dávám slepicím taky jen posekanou trávu, protože nemám pro ně možnost velkého výběhu a nikdy jsem neměla problém s ozobáváním slepic.

23.7.2012 14:11
kolda

XXX.XXX.78.37

No mě hned napadlo toto protože třeba aji tu u nás v okolí někteří vůbec nepouští slepicesmajlík ty slepice nemají skoro žadné peří na sobě ...!! Slepice se chce taky proběhnout a něco si nazbírat :-) můj názor :-)

23.7.2012 14:14
mamčis

XXX.XXX.245.37

Tak ty naše mají dost prostoru "na běhání", jen tam není tráva, tak ji sekám a to docela dost. Snášku mají pěknou a žloutka nádherně oranžová.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.7.2012 20:30
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jde o to,jak velký je výběh a kolik v něm je slepic.Posekanou trávu ano,ale taky dost rozsekanou,aby ji mohly pozřít.Slepice není husa,která si umí trávu sežrat přímo posekanou.Pak krmení-čím krmíte? A dále,slepice když je ve výběhu,kde není tráva,žádný keř,tak nemá kde hrabat a tak se umí n u d i t ! Máte možnost někde koupit syrové kosti? Pak také jim pohoďte suché rohlíky,chleba ani ne.Zbytky ovoce-prostě vše do čejo mohou klovat a tak se zabavit.Dobré jsou i zbytky od melounu.Jitka

23.7.2012 20:37
martin_s.

XXX.XXX.71.216

Dejte jim magi - jeden velký panák do 10l konve :-) , klidně zopakujte víckrát , snad by se měli přestat klovat.

25.7.2012 23:53
list

XXX.XXX.181.50

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jde o to,jak velký je výběh a kolik v něm je slepic.Posekanou trávu ano,ale taky dost rozsekanou,aby ji mohly pozřít.Slepice není husa,která si umí trávu sežrat přímo posekanou.Pak krmení-čím krmíte? A dále,slepice když je ve výběhu,kde není tráva,žádný keř,tak nemá kde hrabat a tak se umí n u d i t ! Máte možnost někde koupit syrové kosti? Pak také jim pohoďte suché rohlíky,chleba ani ne.Zbytky ovoce-prostě vše do čejo mohou klovat a tak se zabavit.Dobré jsou i zbytky od melounu.Jitka

Přesně to je ten problém! Velké množství slepic na malém prostoru, nuda a snaha se zabavit ... to jsou věci, které dělají ze slepic agresorky. Nikdo z nás nedovede být zavřený na pár metrech s dalšími 5 lidmi ... podívejte se na tzv. realityšou:-) Zkuste jim občas projet hráběmi výběh, jen tak aby se zemina hnula, denně jim tam rozhoďte nějaké zrno, které zas tak moc nemají a samozřejmně trávu a uvidíte ty divy! Budou hrabat a hledat a vybírat. Já jim házím i celé rostliny slunečnice, a ty je dokáží zabavit na celé odpolednesmajlík

26.7.2012 00:21
kolda

XXX.XXX.78.37

Souhlasím slepice které mají malý prostor a nic zajiméveho tak se nudí a terorizují se navzájem :-)):-)) Nechte je proběhnout chcou nazbírat něco pro sebe co jim bude vyhovat takhle to budete mít furt,že se budou klovat :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík