Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2012 09:35
chovatel.slepic

XXX.XXX.217.161

Funguje ještě nějaká přeprava zvířat v ČR??smajlík

24.7.2012 09:51
vasilka

XXX.XXX.13.211

Pohodový den,
co jsem si všimla, tak tady na tomhle e-mailu občas nabízejí převoz zvířat xkovacovalxseznam.cz. Mívají to v inzerci. Vasilka

24.7.2012 11:53
jo012810

XXX.XXX.49.191

Bohužel asi žádná na 100% spolehlivá přeprava zvířat neexistuje. Pokud by existovala, pak by jistě silně inzerovala např. ve Fauně, Chovateli a jinde. Možná se pletu a někdo zde napíše ověřenou firmu, která zajišťuje tuto službu v rozsahu jako dříve ČD, nepo pošta.

13.8.2012 12:43
frikmon

XXX.XXX.197.182

Dobrý den, jaké zkušenosti máte s touto firmou Kurýr-zvířátek (taxi-zvířátek). Je to snad jedna ze dvou fungujících firem na přepravu zvířat teď na trhu. Jinak vím už jen o konkurenci ale tam mají vysoké ceny za jaké si mohu dovoz realizovat sám. Tak koukněte http://kuryr-zviratek.webnode.cz/cenik/

13.8.2012 16:42
zula

XXX.XXX.132.215

frikmon napsal(a):
Dobrý den, jaké zkušenosti máte s touto firmou Kurýr-zvířátek (taxi-zvířátek). Je to snad jedna ze dvou fungujících firem na přepravu zvířat teď na trhu. Jinak vím už jen o konkurenci ale tam mají vysoké ceny za jaké si mohu dovoz realizovat sám. Tak koukněte http://kuryr-zviratek.webnode.cz/cenik/

Ceny jsou u obou příliš vysoké, tolik nestojí ani přeprava koně, než tyto ceny tak si pro zvíře buď pojedu sama nebo se domluvím s někým známým kdo má cestu. Jezdím hodně po ČR i Evropě a často někomu zadarmo (nebo malou naturálii:)) vypomůžu s přepravou lecčeho, když potřebuji, tak mi také přátelé vyjdou vstříc:)

14.8.2012 12:14
frikmon

XXX.XXX.197.182

Dobrý den, samozřejmě že když někdo jezdí a dělá to jen po známostech tak je tato služba oproti tomu drahá ale zase na druhou stranu když mi přivezou 6 dospělých masných slepic z Opavy do Mělníka za cca 800kč tak si myslím že to jde. Co dnes nestojí peníze a sám tam za takovou cenu nedojedu jedině že bych měl plyňáka a to nemám. Jo kde jsou ty časy co ještě fungovaly na přepravu zvířat ČD ale zase za takové ceny co jezdily by už asi taky nevyjely. No nevím hlavně by mě zajímala skutečná zkušenost s touto firmou. Předem díky:-)

14.8.2012 23:31
vosajda

XXX.XXX.99.112

Jsme od Litoměřic a v místních novinách stále inzerují na tel.603 326 248 prodej kuřic a krůťat. Volala jsem tam a posílají je kurýrem max.po 6ks v krabici od Olomouce.

14.8.2012 23:40
saša

XXX.XXX.10.25

vosajda napsal(a):
Jsme od Litoměřic a v místních novinách stále inzerují na tel.603 326 248 prodej kuřic a krůťat. Volala jsem tam a posílají je kurýrem max.po 6ks v krabici od Olomouce.

Mě pani do telefonu řekla pouze po 4ks. 30 Kč krabice, 70 Kč balné a 300 doprava což je za 10 ks 600. A to už se mi zdá docela moc :-(

20.8.2012 10:24
frikmon

XXX.XXX.197.182

Dobrý den, opavdu nikdo v republice nepřeváží drobná hospodářská zvířata(drůbež, králíky, holuby atd.) ČD težko , pošta dávno ne, ale ani DHL, PPL prostě nikdo??? Chovatelství v republice je je už tak mizivá záležitost a chovatelé co nemají možnost vlastní dopravy nemají už vůbec šanci když už se náhodou povede daná zvířata sehnat třeba 400km daleko. No je to pech a velká škoda ale bohužel se nedá asi nic dělatsmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík