Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.7.2012 08:03
m.l.

XXX.XXX.209.24

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo má zkušenosti s ním i u drůbeže.

27.7.2012 16:10
m.l.

XXX.XXX.209.24

Tak jsem myslela, vzhledem k tomu že se zde stále dokola řeší kokcidioza a prevence kokcidiozy, že někdo s tímto přípravkem bude mít zkušenost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.7.2012 16:27

Jo,tak jsem se dívala po internetu,vesměs nabízejí litrové balení v ceně kolem 1600Kč,snad se ještě dopátrám menšího balení a hlavně v jakém poměru se podává - počet kuřat-množství vody-množství přípravku.Hledám právě i výrobce.smajlík

28.7.2012 17:34
m.l.

XXX.XXX.209.24

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jo,tak jsem se dívala po internetu,vesměs nabízejí litrové balení v ceně kolem 1600Kč,snad se ještě dopátrám menšího balení a hlavně v jakém poměru se podává - počet kuřat-množství vody-množství přípravku.Hledám právě i výrobce.smajlík

Dobrý den, děkuji za vyhledávání, výrobce vím, je to Biokron - Blučina, prodává se i v balení 25 ml a 50ml a dobírkou to mají levnější než obchody. Mám na ně mail i telefon. Preventivně u králíků 10 kapek na 1l vody, u drůbeže 20-30 kapek.Mě jde o to, jestli s ním má někdo zkušenosti. Prý je to vhodné nejen na prevenci ale i k léčbě kokcidiozy. Jinak jste hrozně hodná a ochotná, to se málokdy vidí. :-)

28.7.2012 19:23

Tak to v pondělí tam hned zatelefonuji.Díky a určitě si to objednám,protože mám dvouměsíční kuřátka-což jsou už počítané do pozdních a tak kokcidioze se nevyhnou-to je úděl pozdních kuřátek.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík