- tak nám začnou výstavy !!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.8.2012 09:52
beda

XXX.XXX.79.3

- já bych doporučoval - předkládat potvrzení o očkování, případně paragon o koupi očkovací látky /může být i kopie/ - půl roku platné! smajlík
Já se domnívám, že není očkování až tak věc pořadatele výstavy, ale věcí chovatele-vystavovatele, aby měl přeočkováno - pokud si něco /nedej bůh/ z výstavy přinese - neočkoval!! smajlík
Pokud jedu do Afriky, také neočkují celou Afriku, ale ve svém zájmu se nechám naočkovat, abych tam něco nechytil!
- pokud někdo očkuje ORNIPEST - doporučuji zvířata pochytat a každému zvířeti do roztoku namočit hlavu /jde o sliznice/ - doporučuji 3-4x do roka! smajlík B.

17.8.2012 21:38
ponka1

XXX.XXX.53.154

Bedo to je drsný já kapu do oka kapku až dvě....:-)

17.8.2012 22:37
beda

XXX.XXX.79.3

- no asi jsem to spíše blbě napsal - strčím jim tam zobáček s ozobím / jsem spíše holubář a tam to tak děláme/! Zapomněl jsem, že jsem na drůbeži, tam také kapeme / dobře, že jsi mně upozornila, ještě by je někdo utopil a bylo by to na mě/! smajlík B.

19.8.2012 16:28
luvit

XXX.XXX.255.183

Dotaz začátečníka - pseudomor drůbeže a Newcastleská choroba jsou jedno onemocnění? Co jsem viděla, chtějí např. na burze v Přerově očkování proti N.ch.
Díky Lucka

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.8.2012 17:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

luvit napsal(a):
Dotaz začátečníka - pseudomor drůbeže a Newcastleská choroba jsou jedno onemocnění? Co jsem viděla, chtějí např. na burze v Přerově očkování proti N.ch.
Díky Lucka

JJ, je to jedno a to samé.

20.7.2013 10:13
peter z bratislavy

XXX.XXX.246.252

pripomínam, že je najvyšší čas na očkovanie proti pseudomoru, ak chcete vystavovať už na augustových výstavách.
Namiesto Avipestu je teraz AVIPHARM ND. Dávka na 1.000 kurčiat u nás v lekárni v Bratislave stála 3,90€

23.7.2013 12:30
jozefm.

XXX.XXX.0.184

peter z bratislavy napsal(a):
pripomínam, že je najvyšší čas na očkovanie proti pseudomoru, ak chcete vystavovať už na augustových výstavách.
Namiesto Avipestu je teraz AVIPHARM ND. Dávka na 1.000 kurčiat u nás v lekárni v Bratislave stála 3,90€

Peter, ďakujem za pripomenutie. Už zopár dní si lámem hlavu ako sa volá tá vakcína. Už som sa ti aj chystal volať, ale tu človek nájde veľmi veľa užitočných rád.

Přidejte reakci

Přidat smajlík