- já bych doporučoval - předkládat potvrzení o očkování, případně paragon o koupi očkovací látky /může být i kopie/ - půl roku platné!
Já se domnívám, že není očkování až tak věc pořadatele výstavy, ale věcí chovatele-vystavovatele, aby měl přeočkováno - pokud si něco /nedej bůh/ z výstavy přinese - neočkoval!!
Pokud jedu do Afriky, také neočkují celou Afriku, ale ve svém zájmu se nechám naočkovat, abych tam něco nechytil!
- pokud někdo očkuje ORNIPEST - doporučuji zvířata pochytat a každému zvířeti do roztoku namočit hlavu /jde o sliznice/ - doporučuji 3-4x do roka! B.
Uživatel s deaktivovaným účtem

luvit
napsal(a):
Dotaz začátečníka - pseudomor drůbeže a Newcastleská choroba jsou jedno onemocnění? Co jsem viděla, chtějí např. na burze v Přerově očkování proti N.ch.
Díky Lucka
JJ, je to jedno a to samé.
pripomínam, že je najvyšší čas na očkovanie proti pseudomoru, ak chcete vystavovať už na augustových výstavách.
Namiesto Avipestu je teraz AVIPHARM ND. Dávka na 1.000 kurčiat u nás v lekárni v Bratislave stála 3,90€
peter z bratislavy
napsal(a):
pripomínam, že je najvyšší čas na očkovanie proti pseudomoru, ak chcete vystavovať už na augustových výstavách.
Namiesto Avipestu je teraz AVIPHARM ND. Dávka na 1.000 kurčiat u nás v lekárni v Bratislave stála 3,90€
Peter, ďakujem za pripomenutie. Už zopár dní si lámem hlavu ako sa volá tá vakcína. Už som sa ti aj chystal volať, ale tu človek nájde veľmi veľa užitočných rád.