Kohút útočí na sliepku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.9.2012 12:24
hudos00781

XXX.XXX.146.121

čo mám robiť ked kohut utoči na sliepku doteraz bolo všetko ok ale pred týždnom sme našli sliepku uplne skrvavenú mala krídla od krvi vytrhané pierka ostatné sliepky jej nerobia nič iba kohút čo mám urobiť aby na nu viacej neutočil

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.9.2012 23:55

Slepici raději zabít,zda-li je to kohout do plemenného chovu,jinak opačně a pořídit kohouta nového.Zřejmě bude kanibal.

13.9.2012 11:20
mamčis

XXX.XXX.245.37

Taky bych se přimlouvala k výměně kohouta. Nemusí skončit jen u jedné slepičky....

16.9.2012 12:58

bud zabite kohuta alebo sliepku,,moze to byt aj tym ze samu nepaci,,a stale ju bude nahanat a bit,,mne sa to uz stalo vsetky sa mu pozdavali aj ich spojmal aj sa okolo nich krutil ako to vie robit kohut,a jednu amrosku tu najvacsiu stale nahanal a bil,,a zistil som ze ked som nemal kohuta tak ona bola najvyhsie postavena v krdli,,asi preto nanu tak utocil,,tak som zabil kohuta kedze ta sliepka bola mlada a dobre niesla,,a novy kohut je v poriadku,,a nemusi byt ani kanibal,,,moj nazor,

17.9.2012 16:06
hudos00781

XXX.XXX.146.114

sliepku sme pustili na dvor mimo ohrady kde su ostatné sliepky ale za 3 hodiny zmizla a už jej viacej nebolo takže problem vyriešeny :-)) kohuta sme nezabili a ani sliepku ale tak bolo to to iste čo bolo napísane hore že ta sliepka bola najstaršia a bola dominantná odháňala mladšie sliepky a pustila ich k jedlu až vtedy ked sa sama nažrala a potom už bol kohut dospely tak začal na nu utočiť ale tak či tak sliepky už niet a zostali nám už iba mladé tohtoročné sliepky

17.9.2012 17:07
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

hudos00781 napsal(a):
sliepku sme pustili na dvor mimo ohrady kde su ostatné sliepky ale za 3 hodiny zmizla a už jej viacej nebolo takže problem vyriešeny :-)) kohuta sme nezabili a ani sliepku ale tak bolo to to iste čo bolo napísane hore že ta sliepka bola najstaršia a bola dominantná odháňala mladšie sliepky a pustila ich k jedlu až vtedy ked sa sama nažrala a potom už bol kohut dospely tak začal na nu utočiť ale tak či tak sliepky už niet a zostali nám už iba mladé tohtoročné sliepky

A víte na 100% že to dělal kohout ?! :-) Nebyla to nějaká škodná když píšete, že slepice zmizla smajlík ? (A nebo možná někde zasedla ) :-))

17.9.2012 22:57
hudos00781

XXX.XXX.146.114

ondře.j. napsal(a):
A víte na 100% že to dělal kohout ?! :-) Nebyla to nějaká škodná když píšete, že slepice zmizla smajlík ? (A nebo možná někde zasedla ) :-))

áno bol to na 100% kohut pretože ked sme ju pustili medzi ostatne sliepky tak on jediny bol stále pri nej a dobal jej do hlavy, krídel a aj ked sme ju zatvorili do klietky pri sliepkach aby sa trochu uzrdavila lebo krídlo mala vyďobané až do kosti tak kohut skákal do pletiva a snažil sa ju ďobnuť ale stale trafil iba pletivo :-)) a škodná to nebola lebo cez deň nám po dvore nič nechodí a bežne nam sliepky preskakuju plot na záhrade a serú nam po terase smajlík a zatial nam ine sliepky nezmizli a mohla niekde ,,zasednout,, pretože dosť intenzívne kvočala vlastne odkedy začala kvočať tak odvtedy na ňu začal kohut utočiť ale niesla sa normalne dalej do hniezda a na hniezde neostavala a v predu na dvore nemala na čo sadnúť a myslím si že za tu dobu čo jej niet by sme ju už zazreli keby sa išla niekde nažrať ale je to už jedno jedna sliepka hore dolu :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík