Ako dlho vodí kvočka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.9.2012 13:17
rolik

XXX.XXX.71.130

poprosím o informáciu ako dlho vodí kvočka kuriatka nakoľko u nás už dnes mrzlo, moje kuriatka majú alebo idú v pondelok do piateho týždňa mam ich už v odchovni kuriatok ktorá je ale vonku či by už bez Kvočky prežili ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.9.2012 15:21
Uživatel s deaktivovaným účtem

Obvykle +-6 týdnů. Je to individuální, jakmile začne kvočna opět snášet, rychle ztratí o kuřata zájem.

21.9.2012 15:55
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

rolik napsal(a):
poprosím o informáciu ako dlho vodí kvočka kuriatka nakoľko u nás už dnes mrzlo, moje kuriatka majú alebo idú v pondelok do piateho týždňa mam ich už v odchovni kuriatok ktorá je ale vonku či by už bez Kvočky prežili ?

Většinou 6 týdnů jak která, ale moje slepice chodila s kuřaty 2 měsice i když nosila :-)

21.9.2012 20:02
rolik

XXX.XXX.71.130

ondře.j. napsal(a):
Většinou 6 týdnů jak která, ale moje slepice chodila s kuřaty 2 měsice i když nosila :-)

Vďaka a môžem ich už nechať aj vonku poprípade samé alebo sa mám o ne ešte strachovať že neprežijú nakoľko som sa v článku dočítal ,že v 4 týždni majú už vyvinutý "termoregulačný systém "

21.9.2012 22:53
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

rolik napsal(a):
Vďaka a môžem ich už nechať aj vonku poprípade samé alebo sa mám o ne ešte strachovať že neprežijú nakoľko som sa v článku dočítal ,že v 4 týždni majú už vyvinutý "termoregulačný systém "

Tak když bude pěkné počasí, tak můžou být už sami v ohrádce (Pokud už není u nich kvočna)

22.9.2012 11:03
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

A proč je chcete tak brzy oddělovat ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík