Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.9.2012 12:45
anesa

XXX.XXX.98.136

Pěkný den,
rodičovský pár krůt jsme koupili jako krůty bronzové, ale v porovnání s brojlery krůty bronzové těžké, které jsme letos také měli, jsou ty naše chovné o hodně světlejší. Krůta letos na dvakrát vyvedla 14 mladých, z toho je jedna krásná bíločerná krůtička, ostatní vypadají úplně stejně jako jejich rodiče - krocani tmavší, krůty světlejší.

Ráda bych dva odrostlé krocany nabídla k prodeji a nevím, co mám vlastně nabídnout, jestli se opravdu jedná o krůty bronzové nebo jejich křížence nebo něco jiného?

Dál bych Vás chtěla poprosit o radu, jaký je pro tento menší typ krůty ideální chovný kmen?

Dík :-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.9.2012 18:47
Uživatel s deaktivovaným účtem

anesa napsal(a):
Pěkný den,
rodičovský pár krůt jsme koupili jako krůty bronzové, ale v porovnání s brojlery krůty bronzové těžké, které jsme letos také měli, jsou ty naše chovné o hodně světlejší. Krůta letos na dvakrát vyvedla 14 mladých, z toho je jedna krásná bíločerná krůtička, ostatní vypadají úplně stejně jako jejich rodiče - krocani tmavší, krůty světlejší.

Ráda bych dva odrostlé krocany nabídla k prodeji a nevím, co mám vlastně nabídnout, jestli se opravdu jedná o krůty bronzové nebo jejich křížence nebo něco jiného?

Dál bych Vás chtěla poprosit o radu, jaký je pro tento menší typ krůty ideální chovný kmen?

Dík :-)

Dle mého názoru,protože jsem takové krůty chovala,tak to jsou broznzové bíle lemované.To,že Vám v odchovu "vypadla" bílá,tak to si některý chovatel "vypomáhal" křížením.Pravda je,že nyní máte dokonalé křížence.Nerjsou to zrovna lehké krůty,já bych volila pro další chov 3-4 krůtičky a 1 krocana,ale určitě si kupte jiného krocana a klidně bronzového.Asi by jste měla nabízet bronzové bíle lemované.

Přidejte reakci

Přidat smajlík