Dobrý deň ,
chcel by som sa opýtať , či existuje klub chovateľov vlašiek aj veľkých aj zdrobnených aj na Slovensku alebo iba v Čechách , veľmi sa mi zapáčili čierne vlašky a skúšal som nájsť aj nejakých chovateľov , ale bohužiaľ chovateľov tohto farebného rázu som nenašiel a tak zakládam túto tému s prosbou , či by ste mi niekto prípadne nenapísali aj ak poznáte chovateľov vlašiek aj zdrobnených a veľkých , najviac by mi pomohlo to , keby niekto poznal niekoho , kto chová tento nádherný farebný ráz vlašiek.
Prosím veľmi moc , pomôžte mi , som už sklamaný z toho , že zadám do vyhľadávača toto "klub chovateľov vlašiek" a vyhodí mi iba český klub a ostatné tiež čo sa nachádza v čechách , neviem , či je Slovensko také chudobné na niektoré plemená alebo čo sa deje , ale proste by som chcel skúsiť chov vlašiek a podotýkam , že ten klub chovateľov vlašiek som hľadal v slovenskom vyhľadávači takže nie v českom ani inom.
Zároveň chcem poprosiť aby ste ma tu neukameňovali za to , že skúšam zháňať chovateľov zasa iného plemena ako som napr. predtým hľadal Plymutky , tie už mám a ďakujem Pánovi , ktorý mi ich poslal sú krásne a dúfam , že čoskoro začnú znášať.
Tak Vás ešte raz moc prosím , ak niekto pozná klub chovateľov vlašiek alebo je dokonca členom samozrejme na Slovensku alebo ak niekto pozná chovateľov či už zdrobnených alebo veľkých vlašiek čiernych alebo iných farebných rázov , no najviac by ma potešili tie čierne.
Takže vopred ĎAKUJEM za prípadné odpovede a dúfam , že mi nebudete nadávať , že tu stále hľadám nové a nové plemená a zakládam zbytočne nejaké téma , ale vlašky sa mi fakt už dlho páčia , ale keďže som nenašiel ten klub , tak som si hľadal iné plemená a zisťoval niečo viac a viac o tých plemenách.
Tak ešte raz ĎAKUJEM za pochopenie a prípadnú pomoc prípadne rady.
Moc si to Vážim.
CHOVU ZDAR A NECH SA VÁM VŠETKÝM DARÍ SO SVOJIMY PLEMENAMI.
S pozdravom Lukáš
Dobrý den, zkuste toto: http://www.szch.szm.com/ a je tam Klub chovateľov malej a okrasnej hydiny a nebo
Klub milovníkov malej a zdrobnenej hydiny. Zkuste se tam poptat. Třeba vás někam nasměrujou nebo budete mít štěstí přímo tam.
Mne sa len páči ako sa niekto sťažuje, že na Slovensku nie je toto alebo hento. Chlapci založte klub. Nikto vám nebráni. Keď to môže fungovať v Čechách môže to aj na Slovensku. Poznám na Slovensku jedného chovateľa ktorý chová čierne vlašky veľké. A má ich tiež z Česka. Ja chovám porcelánové, žlté, pásikavé. Mám objednané červené, čierno biele, izabelové. Všetko veľké.
oskar222
napsal(a):
ty žluté máte ve velké formě?
Áno aj žlté tak ako všetky mám zatiaľ len vo veľkej forme. Ale mám ich veľmi málo 1:3, takže rozchovávam a mám aj objednané kuriatka na tento rok.