Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.11.2012 15:33
luxdkas

XXX.XXX.1.102

Dobrý deň ,
chcel by som sa opýtať , či existuje klub chovateľov vlašiek aj veľkých aj zdrobnených aj na Slovensku alebo iba v Čechách , veľmi sa mi zapáčili čierne vlašky a skúšal som nájsť aj nejakých chovateľov , ale bohužiaľ chovateľov tohto farebného rázu som nenašiel a tak zakládam túto tému s prosbou , či by ste mi niekto prípadne nenapísali aj ak poznáte chovateľov vlašiek aj zdrobnených a veľkých , najviac by mi pomohlo to , keby niekto poznal niekoho , kto chová tento nádherný farebný ráz vlašiek.
Prosím veľmi moc , pomôžte mi , som už sklamaný z toho , že zadám do vyhľadávača toto "klub chovateľov vlašiek" a vyhodí mi iba český klub a ostatné tiež čo sa nachádza v čechách , neviem , či je Slovensko také chudobné na niektoré plemená alebo čo sa deje , ale proste by som chcel skúsiť chov vlašiek a podotýkam , že ten klub chovateľov vlašiek som hľadal v slovenskom vyhľadávači takže nie v českom ani inom.
Zároveň chcem poprosiť aby ste ma tu neukameňovali za to , že skúšam zháňať chovateľov zasa iného plemena ako som napr. predtým hľadal Plymutky , tie už mám a ďakujem Pánovi , ktorý mi ich poslal sú krásne a dúfam , že čoskoro začnú znášať.
Tak Vás ešte raz moc prosím , ak niekto pozná klub chovateľov vlašiek alebo je dokonca členom samozrejme na Slovensku alebo ak niekto pozná chovateľov či už zdrobnených alebo veľkých vlašiek čiernych alebo iných farebných rázov , no najviac by ma potešili tie čierne.
Takže vopred ĎAKUJEM za prípadné odpovede a dúfam , že mi nebudete nadávať , že tu stále hľadám nové a nové plemená a zakládam zbytočne nejaké téma , ale vlašky sa mi fakt už dlho páčia , ale keďže som nenašiel ten klub , tak som si hľadal iné plemená a zisťoval niečo viac a viac o tých plemenách.
Tak ešte raz ĎAKUJEM za pochopenie a prípadnú pomoc prípadne rady.:-) :-)
Moc si to Vážim.:-):-):-)
CHOVU ZDAR A NECH SA VÁM VŠETKÝM DARÍ SO SVOJIMY PLEMENAMI.:-)
S pozdravom Lukáš:-)

6.11.2012 18:22
dyfenbachia

XXX.XXX.224.31

Dobrý den, zkuste toto: http://www.szch.szm.com/ a je tam Klub chovateľov malej a okrasnej hydiny a nebo
Klub milovníkov malej a zdrobnenej hydiny. Zkuste se tam poptat. Třeba vás někam nasměrujou nebo budete mít štěstí přímo tam.

26.2.2013 13:46
cruyff

XXX.XXX.99.187

tiež by ma to zajímali či nejaký klub vlašiek je na Slovensku smajlík

27.2.2013 12:18
krokodil

XXX.XXX.54.82

smajlíkMne sa len páči ako sa niekto sťažuje, že na Slovensku nie je toto alebo hento. Chlapci založte klub. Nikto vám nebráni. Keď to môže fungovať v Čechách môže to aj na Slovensku. Poznám na Slovensku jedného chovateľa ktorý chová čierne vlašky veľké. A má ich tiež z Česka. Ja chovám porcelánové, žlté, pásikavé. Mám objednané červené, čierno biele, izabelové. Všetko veľké.smajlík

27.2.2013 12:47
oskar222

XXX.XXX.93.3

ty žluté máte ve velké formě?

27.2.2013 13:44
krokodil

XXX.XXX.54.82

oskar222 napsal(a):
ty žluté máte ve velké formě?

smajlíkÁno aj žlté tak ako všetky mám zatiaľ len vo veľkej forme. Ale mám ich veľmi málo 1:3, takže rozchovávam a mám aj objednané kuriatka na tento rok. smajlík

21.5.2018 15:02
Monuka

XXX.XXX.169.77

P. Krokodil
Mohla by som si od vas nejake vlašky kupit
Monika Hladek D. KUBIN
dakujem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík