Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.11.2012 20:33
peter z bratislavy

XXX.XXX.234.18

Tak som sa práve vrátil z Nitry, kde som bol odviezť hydinu na Národnú výstavu. Zajtra sa posudzuje a v sobotu a v nedeľu (10.a11.11..2012) je výstava otvorená pre verejnosť.

Prikladám aj niekoľko záberov z pavilónu ako pozvánku pre Vás. Je tam cca 800 ks vystavenej vodnej a hrabavej hydiny.

8.11.2012 20:34
peter z bratislavy

XXX.XXX.234.18

Novinka v štádiu šľachtenia:
Oravka rodofarebná

8.11.2012 20:35
peter z bratislavy

XXX.XXX.234.18

Oravka rodofarebná

8.11.2012 20:35
peter z bratislavy

XXX.XXX.234.18

8.11.2012 21:59
danielbratislava

XXX.XXX.90.9

Oravka biela kohút - som sa doňho zaľúbil.smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.11.2012 22:11

peter z bratislavy napsal(a):
Oravka rodofarebná

no su pekne stavane,,ale niesom odbornik,ale este asi je na nich vela veci vylepsovat,,napr,jedna sliepka ma zlte paprce,a druha biele,a sliepky maju aj dost velky hrebienok na sliepky,a kohut je pekne stavany ako oravak ale hreben sami zda ze je moc velky,,na vysku,ako keby mal ciapku na hlave,mozno sami to len zda lebo tie fotky su trocha rozmazane,,neviem preco ale ta zltohneda oravka mi viac pasuje k slovensku,,ako biela a ta rodofarba,,nehovorim ze su neni pekne,,ale mne sa aj tak pacia tie klasicke zltohnede,,asi tak,,moj nazorsmajlík

10.11.2012 17:54

aha tak tie oravky su len v stadiu slachtenia? ja som myslel ze ich vyslachtili,,,,preto som mal taky nazor,,,tak potom je to jasne,,ze je na nich este vela veci vylepsovat,,som zvedavy ked sa im to podari,,ktore budu lepsie niest ci tie rodofarbe,alebo zltohnede?

10.11.2012 18:23

Pefo buď taký dobrý a radšej sa nevyjadruj. Ušetri mňa aj ostatných od Tvojich názorov.Keď niečo v chovateľstve dokážeš potom sa zapájaj do diskusie.Ďakujeme.

10.11.2012 20:10
gallus

XXX.XXX.75.168

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pefo buď taký dobrý a radšej sa nevyjadruj. Ušetri mňa aj ostatných od Tvojich názorov.Keď niečo v chovateľstve dokážeš potom sa zapájaj do diskusie.Ďakujeme.

Sorry, ale Pefa sa zastanem - toto je voľné diskusné fórum a každý na ňom môže vyjadriť svoj názor. Bez ohľadu na to, či sa to ostatným páči alebo nie. Nie všetci chovatelia sú úzkoprsí... Niektorí si vidia aj ďalej ako na špičku svojho nosa :)

10.11.2012 21:07
luxdkas

XXX.XXX.1.102

gallus napsal(a):
Sorry, ale Pefa sa zastanem - toto je voľné diskusné fórum a každý na ňom môže vyjadriť svoj názor. Bez ohľadu na to, či sa to ostatným páči alebo nie. Nie všetci chovatelia sú úzkoprsí... Niektorí si vidia aj ďalej ako na špičku svojho nosa :)

Súhlasím s týmto príspevkom . :-):-)

11.11.2012 00:04

ahoj,ale jemi zbytocne sa aj vyjadrovat,,lebo ja viem co som sam dokazal to aj ukazuje kolko som pridal svojich uspechov tu na ifaunu,,a kolko ty,alebo vy ,,smajlík

11.11.2012 07:33

Tri "trafené" husy zagágali, a to hovorí za všetko.Sľubujem,že viac sa k vašim akokoľvek "odborným" príspevkom vyjadrovať nebudem.

11.11.2012 08:35

Tri "trafené" husy zagágali, a to hovorí za všetko.Sľubujem,že viac sa k vašim akokoľvek "odborným" príspevkom vyjadrovať nebudem.

:-) ty kejhajici husy byly trefne:-)

11.11.2012 12:07
luxdkas

XXX.XXX.1.102

A akože prečo tým myslíte aj mňa ?!smajlík
A čo hovorí za všetko ??:-(
Môj príspevok nie je odborný , ale svoj názor tu môže napísať každý , a neviem , čo Pefo napísal také hrozné ?
Veľa krát som si už prečítal jednu tému , ktorú založil Pefo a čítal som názory , nadávky aj ostné veci z Pefovej strany na Chovateľov , možno nechová práve čistokrvné plemená , ale vlastne choval Hempšírky a tak isto súhlasím s Chovateľmi , ktorý tam písali svoje názory a to , čo si mysleli , ale to nie je dôvod , prečo by tu nemohol niekto napísať svoj názor.:-)
Ja tak isto začínam teraz s Plymutkami Veľkými Bielymi a ĎAKUJEM tu na ifaune jednému z chovateľov , ktorý mi vybavil a poslal násadové vajcia od plymutiek , krásne rastú a robia mi radosť , ale to by bolo do inej témy , samozrejme , že zatiaľ chovateľom niesom , ale chcem ním byť a budem sa o to snažiť a určite nebudem písať , aby ma "niekto , kto sa niečo opýta , alebo napíše svoj názor na dané plemeno ušetril svojim názorom a tak isto aj iným chovateľov" , možno to bude teraz vyzerať , tak , ako keby som sa pefa zastával , trochu áno , ale
JA som napísal , že súhlasím s tým príspevkom preto , lebo je to voľná diskusia a myslím si , že každý má právo sem napísať svoj názor , ak sa Vás to dotklo , tak sa OSPRAVEDLŇUJEM !
Chovu zdar !:-)
Lukáš Pagáč

11.11.2012 17:20
peter z bratislavy

XXX.XXX.234.18

Čakal som, že tu pribudnú fotografie a postrehy od ďalších chovateľov a návštevníkov NV v Nitre, kde bolo vystavených skoro 800 ks hydiny.

Namiesto toho sa tu hádate ako malí chlapci. Je tu síce voľná diskusia, ale tiež by nebolo na škodu, keby napr. Pefo najskôr myslel a potom písal svoje príspevky. Každý sme však nejaký a aj podľa obsahu príspevkov si každý o každom môže urobiť svoj názor. Niektoré by asi boli ťažko zverejniteľné....

11.11.2012 17:37
luxdkas

XXX.XXX.1.102

prispel by som fotkami , keby som tam bol a ospravedlňujem sa , ak som sa vyjadril tak , že sa to náhodou niekoho dotklo , to som nechcel.:-)
A pán Peter , máte pravdu a pekné fotky tie Oravky sú pekné.:-)

11.11.2012 17:46
dorm

XXX.XXX.64.242

Čakal som, že tu pribudnú fotografie a postrehy od ďalších chovateľov a návštevníkov NV v Nitre, kde bolo vystavených skoro 800 ks hydiny.

Namiesto toho sa tu hádate ako malí chlapci. Je tu síce voľná diskusia, ale tiež by nebolo na škodu, keby napr. Pefo najskôr myslel a potom písal svoje príspevky. Každý sme však nejaký a aj podľa obsahu príspevkov si každý o každom môže urobiť svoj názor. Niektoré by asi boli ťažko zverejniteľné....

jak jsi dopadl??:-)

11.11.2012 17:58
peter z bratislavy

XXX.XXX.234.18

Ja som celkom spokojný. Dal som na NV do Nitry hlavne zvieratá, ktoré plánujem vystaviť aj na EV v Lipsku.
Orlovky pestré mali 94 bodov, Laflešky modré tiež 94 bodov a čestnú cenu, len Araukany krahujčie boli bodovo slabšie za 92 bodov.

Tak som zvedavý ako dopadne ich hodnotenie v Lipsku, kam posielam 6 zvierat

12.11.2012 23:07
megy

XXX.XXX.177.163

Blahoželám Vám,nech sa darí v chove.Ja som bola v Nitre no foťák som nemala.Bola to pekná výstava.Zoháňala so wyandotky veľké.

13.11.2012 07:02
dorm

XXX.XXX.64.242

Ja som celkom spokojný. Dal som na NV do Nitry hlavne zvieratá, ktoré plánujem vystaviť aj na EV v Lipsku.
Orlovky pestré mali 94 bodov, Laflešky modré tiež 94 bodov a čestnú cenu, len Araukany krahujčie boli bodovo slabšie za 92 bodov.

Tak som zvedavý ako dopadne ich hodnotenie v Lipsku, kam posielam 6 zvierat

:-)

17.11.2012 11:56
lubes

XXX.XXX.47.118

Zdravým nemá niekto viac fotografii z výstavy alebo nejaký odkaz na fotogalériu? Ďakujem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík