ava

XXX.XXX.33.3
Dobrý den všem chovatelům!
Potřebovala bych poradit s cenou zabité a oškubané krůty.
Letos jsem si jich totiž pár pořídila pro vlastní potřebu+rodině a jakmile se to rozkřiklo, tak by si chtěl každý koupit-a i na prodej by se nějaká našla, jelikož jsem počítala s nějakým úhynem a to se naštěstí nevyplnilo. S jejich cenou si ovšem nevím vůbec rady. Jen tak pro zajímavost, když jsem se ptala, kolik asi za takto připravenou krůtu, byla mi doporučena cena 50kč/kg, že za víc jak 60kč/kg je nikdo nevezme.Upřímě za takovou cenu je opravdu prodat nechci, to už je můžu rozdávat zrovna zadarmo, když vezmu v úvahu pořizovací cenu a tu práci okolo.
Moc vám děkuji za odpovědi
Martina V.
ava

XXX.XXX.33.3
Dobrý den, děkuji vám za váš čas a odpovědi.
Cenu dám tedy raději vyšší a uvidím, jestli budou zájemci chtít nebo ne.
To si je raději nechám než prodávat pod cenou.
Vaše odpovědi mi otevřely oči a ten čas, který mě to stojí je opravdu k nezaplacení.
Ať se vám všem v chovu daří a ještě jednou díky!
Martina V.
Vi čo predávate moriaky za 120 Kč to predávate takmer zadarmo. Cena 160 Kč za domácu morku je primeraná, ale za tu námahu stále nedostačujúca. Ja predávam 6,50 € / 1 kg. Niekomu sa to môže zdať veľmi drahé, ale je to otročina robota. Odporúčam Vám zvýšiť si ceny a komu sa to zdá veľa nech si to skúsi vychovať sám alebo nech si morčacinu ide kúpiť do Lidla
CA

XXX.XXX.197.196
A potom že crrrrrrr...
zeta

XXX.XXX.131.194
10kilová 500, těžší1200až1500kč