Zdravím. Chystá sa niekto na túto výstavu vlašiek? Potreboval by som akékoľvek materály - fotky,katalógy,všetko možné čo sa len dá na tému vlašiek pretože to potrebujem na bakalársku prácu ale nemôžem sa tejto výstavy zúčastniť. Zaplatím aj poštovné. Ak by bol niekto ochotný tak nech sa mi ozve na mail. rockymu@centrum.sk
ďakujem pekne !
chovu zdar
Zdravím, nějaké fotky mám, ale mnoho toho není.
Nejdřív jsem chtěl systematicky fotit, optat se, jestli můžu klec otevřít
a fotit bez mříží, ale pak jsem se najednou nějak zapovídal, hluboce zamyslel...
a pak už můj doprovod chtěl jet, něco jsem tedy pokoupil a vyrazil.
No, hned bych jel znovu a udělal všechno jinak a lépe.
Vlaška Zlatá bíle lemovaná (Jiří Kukla), klec 22
Cruyff - pokud máte zájem a některé z těchto ne až tak povedených snímků se Vám hodí, tak je klidně použijte, uděluji Vám povolení je zpracovat za Vámi výše uvedeným důvodem a dále je šířit.
Co se tiskových materiálů týká, byl jsem odkázán na web. stránky klubu, které určitě dobře znáte.
Zkuste kontaktovat Vojtěcha K., měl by možná k dispozici nějaké Ročenky, Seznamy aj.
Bohužel jsem nevyfotil:
Velké - Vlaška Koroptví, Zlatě zbarvená, Oranžově zbarvená, Bílá kolumbijská, Černá
Zdrobnělé - Vlaška Porcelánová, Žlutá, Žíhaná
Dobrý večer,
nějaké fotky z této výstavy najdete na níže uvedeném odkazu. S pozdravem J.S.
http://zocschchvalenice.rajce.idnes.cz/Specialni_vystava_vlasek_-_2012/
honzapm
napsal(a):
Krokodíle, pan Kukla (chcete-li kontakt, dodám), který oba vámi zminěné rázy vystavoval, stejně nebyl dopoledne na výstavě přítomen. Měl být až "po obědě". Takže jeho kontaktování na výstavě bylo... "ztížené".
Ďakujem za odozvu. Budem vám veľmi povďačný za kontakt na pána Kuklu. Ja som sa veľmi ponáhľal domov, chcel som prísť za svetla. Aj sa mi to podarilo. Predsa už som chlap v rokoch a zrak do tmy je zlý. Takže by som pána Kuklu aj tak nestihol. Aj vy ste vystavoval? A čo? Ktorý farebný ráz? Krokodíl zo Senice.
honzapm
napsal(a):
Tak posláno znovu, milý Krokodílku :).
Ďakujem za snahu. Už to prišlo. Krokodíl
Dnes jsem obhlížel Zdrobnělou Vlašku oranžově zbarvenou, slepičku a.... ty velké bestie (Vlašky koroptví a Leghorn) jí poranily jedno oko, takže na něj vůbec nevidí.
Je to oko na straně, kam se jí sklání hřebínek, takže bylo docela schované, ale bohužel.
Moje velké slepice neprojevily moc pochopení pro můj start chovu zdrobnělých vlašek (první tři slípky mám právě z téhle výstavy z Nezvěstic) a zdrobnělé slepičky neustále uzurpují a klovou a odhánějí od koryta.
Je škoda, že je to takhle na zimu, kdy je těch 30 ks pohromadě na malém place. Kdyby u nás nebylo 30 cm sněhu, byly by ty začátky určitě veselejší... No nevím, jestli u těch zdrobnělých vytrvám. V zimě je separé mít nemohu.
krokodil
napsal(a):
Ja som to mal na výstavu vyše 400 km a išiel som na mojom starom pic up-e a tieto žlté som kúpil. Krokodíl zo Senice
Teď si znovu pročítám tuto diskusi a říkám si, Krokodíle, že já se na výstavě na ty žluté velké vlašky ptal - a nebyly na prodej. Na prodej byly pouze žluté zdrobnělé od Jiřího Holečka. Ty jsem chtěl, ale pak jsem na to, blbec, zapomněl. Sice už jsem měl narvaný kufr, ale 1,2 zdrobnělé už by se nějak vešly.
Takže vy jste mi ty žluté velké vlašky vyfouknul anebo jste lépe smlouval.
honzapm
napsal(a):
Teď si znovu pročítám tuto diskusi a říkám si, Krokodíle, že já se na výstavě na ty žluté velké vlašky ptal - a nebyly na prodej. Na prodej byly pouze žluté zdrobnělé od Jiřího Holečka. Ty jsem chtěl, ale pak jsem na to, blbec, zapomněl. Sice už jsem měl narvaný kufr, ale 1,2 zdrobnělé už by se nějak vešly.
Takže vy jste mi ty žluté velké vlašky vyfouknul anebo jste lépe smlouval.
Pozdravujem. Nič som nevyfúkol. Ja som bol na všetko čo som kúpil vopred dohodnutý, išiel som na istotu. Ja najradšej tak. Aby som zbytočne cestu nemeral. Prajem príjemné prežitie vianočných sviatkov, bohatého Ježiška a všetko dobré do nového roka 2013.