Dobrý den,
Minulý rok jsem koupil líheň RCom King suro 20. Musím zaklepat na dřevo-zatím naprostá spokojenost, líhnul jsem 3 násady, vše bez problému. Na zimu jsem ji vyčistil a uložil. Jak často dáváte líheň profesionálně vyčistit a zkalibrovat do servisu? Je to nutné po každé sezóně? Na jaro chci začít líhnout a nerad bych něco zanedbal. Jak dlouho Vám vydrží hadička v čerpadle než se vytahá nebo prodře? Dá se někde náhradní hadička koupit?
Děkuji za zkušenosti.
Uživatel s deaktivovaným účtem

ahoj,ja mam tu istu liahen uz dva roky,,a ta hadicka,sami vytaha tiez ,ale za rok liahnem dvakrat a trikrat,,a potom ju nabuduci rok vymenim,za novu,,inak taka hadicka sa da kupit vsade v akvaristike,,len si treba zo sebou zobrat aj tu staru,,aby ste mali ten isty priemer hadicky,,
napsal(a):
ahoj,ja mam tu istu liahen uz dva roky,,a ta hadicka,sami vytaha tiez ,ale za rok liahnem dvakrat a trikrat,,a potom ju nabuduci rok vymenim,za novu,,inak taka hadicka sa da kupit vsade v akvaristike,,len si treba zo sebou zobrat aj tu staru,,aby ste mali ten isty priemer hadicky,,
ani jsi se letos nepochlapil jak jsi líhnul pefo??? co orávky??...jinak pro zadavatele :napište e-mail p.Veselému na lihne.cz,nebo zatelefonujte,určite poradí..ta hadička,to je moucha

ja dobre ,,ja som liahol dvakrat tento rok a pre seba ,,som z 24vajec vyliahol 19kurciat,,ale uz nie ciste oravky ale krizene,,a potom som kamaratovi liahol sasexky ciste,a z tych sami vyliahlo 12kurciat a 12vajec bolo ciste,,asi mal slabeho kohuta