Levný kurník - jak na to?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.12.2012 21:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

dkup napsal(a):
smajlík

Tak to je opravdu "luftující" kurník,spíš tak na letní vedra.Jinak,jako chcete poradit co s tím,jak z toho udělat kurník?smajlík

19.12.2012 23:11
3535

XXX.XXX.164.203

Danuško, Ty to máš jako pojízdný kurník. To by jsi s ním mohla " kočovat " po poli, jako to bývalo v padesátých a šedesátých letech. Krmení by dala příroda a dravci by měli co žrát. B.K.

19.12.2012 23:13
honzapm

XXX.XXX.29.18

No vida, to by mě nenapadlo. Mívali jste po dědovi starou Octávku v kolně.
Ani už nevím jak a kam se poděla, ale byla by fajn třeba do voliéry pro oddělený kmen
pro násadová vejce nebo místo skleníku v zimě, aby si v ní soudružky mohly hrabat a popelit se. smajlík

20.12.2012 19:03
dkup

XXX.XXX.111.163

3535 napsal(a):
Danuško, Ty to máš jako pojízdný kurník. To by jsi s ním mohla " kočovat " po poli, jako to bývalo v padesátých a šedesátých letech. Krmení by dala příroda a dravci by měli co žrát. B.K.

Jasně, Bohoušku smajlík !

Myslela jsem, že by neškodilo tady ta vážná témata trochu odlehčit, ale někteří přispěvatelé vtip nepochopili...
Veselé vánoce tobě i všem tady!

(jinak fotka je z Kostariky, takže tam asi nějaké luftování tak nevadí)
D.K.

20.12.2012 19:45
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

Zdravím, je to dost dobrý vtípek smajlík Opravdu mě pobavil ! smajlík A navíc to není vůbec špátný nápad, ale zkoušet ho nebudu, ale na léto dost dobrý smajlík Mějte se Štastné a Veselé Vánoce a Všechno nejlepší do roku 2013 smajlík

19.1.2013 23:56
venca21

XXX.XXX.220.211

Postavil jsem kachník za 3000kč:urovnal jsem terén a na zem jsem dal čtyři staré betonové překlady.Na tyto překlady jsem položil trámky dle velikosti kachníku a to na boky 1,5m a přední a zadní 3m které jsem k sobě připevnil.Dále čtyry trámky jako stojky do rohů a dva doprostřed.Na stropní držáky jsem použil fošinky kolem do kola stejně jako spodní trámky.To vše jsem obouchal prknama a udělal jsem okénko a samozřejmě nezapomeňte dveře.Na podbitou střechu prknama jsem dal vlny.
Trámky jsem měl ze staré střechy a prkna mě stály 2500kč,vlny taky ze staré střechy.500kč mě stály šrouby,hřebíky a držáky na trámky.Dveře a okénko jsem měl za frťana od místního občana.
Kachník nebo kurník to je stejné.

20.1.2013 06:06
kelim

XXX.XXX.151.225

Venco dobrý už jenom zateplit a toho frťna jsi měl dát velkýho to okno se mi zdá nějaký malý smajlík

20.1.2013 12:16
venca21

XXX.XXX.220.211

kelim napsal(a):
Venco dobrý už jenom zateplit a toho frťna jsi měl dát velkýho to okno se mi zdá nějaký malý smajlík

Lepší než žádný

Přidejte reakci

Přidat smajlík