Vzstavenych 1369 kusov hrabavej a vodnej hydiny. Velmi prijemne prostredie (rustikal).
Neskutocne mile prekvapenie pre nas chovatelov zo Slovenska,ked sme nasli vystavenu kolekciu velkej Oravky zlto hnedej(bruno dorata-Oravka) od cchovatela-Santoni Giuseppe. Kolekcia bola velmi slusne ocenena,kohutik ziskal 95 bodov a ocenenie A-CDR (sampion)
Zazivali sme krasny pocit a mozeme povedat ze ORAVKA dobyla citadelu v Alessandrii.
Jaro,jestli můžeš dej foto na
http://www.rajce.idnes.cz/
jdou tam fotografie zvětšit a je to přehlednější,rychlejší vložení,nekonečně fotek
výstava vypadá bezvadně,tak nám ji nech vychutnat
pak sem vlož link
dík
Co dodat vystava slusna,stretli sme sa s velkou uctou od talianskych priatelov ked sme im povedali kolko kilometrov sme presli aby sme tam prisli na vystavu (1200 km jedna cesta a 1200km druhacesta)ktoru sme absolvovali aby sme prisli domov. Doviezli sme slusne zvierata na ozivenie krvi. 1-2 biele Livorno,1-velky cierny australorp,1-cierny Jersey Giant,1-velky plymout pasikavy,1-kohutika Frizsky-strieborny cierno teckovany.
Co na to povedat ,bolo to narocne ale sme radi ze sme tam boli,a najradsej sme boli ked sme sa vratili domov zivy a zdravy. Aspom trochu som sa snazil priblizit ,to co sme zazili.
S chovatelskym pozdravom Čelko Jaroslav.
Uživatel s deaktivovaným účtem

oravkabiela
napsal(a):
Kohut z kolekcie Oraviek.
Veliká gratulace Slovenským chovatelům-je to báječné -tak jen dál a k ještě lepším výsledkům.
oravkabiela
napsal(a):
Neskutocne mile prekvapenie pre nas chovatelov zo Slovenska,ked sme nasli vystavenu kolekciu velkej Oravky zlto hnedej(bruno dorata-Oravka) od cchovatela-Santoni Giuseppe. Kolekcia bola velmi slusne ocenena,kohutik ziskal 95 bodov a ocenenie A-CDR (sampion)
Zazivali sme krasny pocit a mozeme povedat ze ORAVKA dobyla citadelu v Alessandrii.
Mám z toho radosť. Už len z toho, že tam Oravka bola a o to väčšiu, že bola ocenená. "Klobúk dole". ĎAKUJEM za pozitívnu reportáž. A samozrejme aj vystavovateľovi patrí moja vďaka.