Uživatel s deaktivovaným účtem

rommoravek
napsal(a):
Třídenní hedvábničky
Zdravím, mohu se zeptat, odkud jste? Že bych si u Vás zamluvil slepičku Mám doma sice jen hobby chov (1,4). Slepičky marně sháním. Děkuji M.
Násadová vajíčka a kuřata prodávám později, až v březnu a dubnu když mám vylíhlé pro sebe. Zatím líhnu pouze pro sebe na výstavy a do chovu. Již začínají snášet i černé takže budu brzy nasazovat velkou líheň.
rommoravek
napsal(a):
Násadová vajíčka a kuřata prodávám později, až v březnu a dubnu když mám vylíhlé pro sebe. Zatím líhnu pouze pro sebe na výstavy a do chovu. Již začínají snášet i černé takže budu brzy nasazovat velkou líheň.
Přibližte nám odkud jste, až budete mít nalíhnuto pro sebe, mohli bychom aspoň počítat s kuřátky či vajíčky od Vás. Víte jak to je, když se nedomluvíte předem, špatně se shání v momentě, kdy je zrovna člověk potřebuje.
Taky přidám fotky svých devítidenních kuřátek hedvábničky po bílém kohoutovi a černé slepičce. Mám ještě slepičky v tmavé a světlé přírodní, žluté a splasch barvě. Kouhoutky k nim mám v bílé a splasch barvě.
Uživatel s deaktivovaným účtem

rommoravek
napsal(a):
Letošní odchov hedvábniček bílých a žlutých z 30 vajíček 20 kuřátek
Kuřátka máte krásná-mám k vám otázku-jak váhově těžká mají být nás.vajíčka hedvábniček.Chovám je prvním rokem,začaly snášet.Mám je ve stáčí 8 měsíců.Děkuji
Já nasazuji v současnosti také vajíčka od slepic které jsou z odchovu 2012 ,ty jsou vždy menší, vajíčka od slepic dvouletých jsou větší, minimální hmotnost vajíčka by měla být 35 g, samozřejně z větších vajec jsou kuřátka větší tudíž lépe prospívají.
Jsem z Bratčic je to 20 km od Brna, jinak nabídku dávám do inzerce průběžne od kuřat až po chovné kmeny, na emailu Rom.Moravek@seznam.cz
venziva
napsal(a):
Ty jsou krásné, proč je v inzerci prodáváte?
Už jsou zadané, nechávám si jejich tátu a nerada bych to křížila. Tyhle barvy už mám, scháním ještě stříbrnou a krahulcovou. Jinak mám ještě další vajíčka v líhni, nějak by mi bylo líto vejce od hedvábniček sníst, zatím...
mamčis
napsal(a):
Už jsou zadané, nechávám si jejich tátu a nerada bych to křížila. Tyhle barvy už mám, scháním ještě stříbrnou a krahulcovou. Jinak mám ještě další vajíčka v líhni, nějak by mi bylo líto vejce od hedvábniček sníst, zatím...
Dobrý den,já bych měl zájem o násadové vejce Hedvábničky bílé,bzlo by to prosí možné?Děkuji předem moc za odpověd.Lukáš