Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2013 17:17
varšava

XXX.XXX.186.12

Prosim muže mi někdo napsat kolik přibližně stoji trio dospělych nebrojlerovych krut na chov děkuji

6.2.2013 21:02
maximus.d

XXX.XXX.232.4

Záleží na koho narazíte, já to vidím na 2000kč a více.

4.5.2016 02:31
viktorie

XXX.XXX.253.182

Hele varšava já prodávám brojlera doma vykrmeného kolem 3.5 kg včetně drůbků.a čisté práce jelikož máme škubačku která nám hodně usnadní práce, husu se vším co má tak být i s drůbkama za 500, kč za kilo a to když má husa 8kg. tak ji prodám za 4.000.

4.5.2016 02:41
viktorie

XXX.XXX.253.182

Varšavo pokud chcete krmit drůbež nemůžete počítat peníze to něco stojí pokud nemáte jiný zdroj příspvěků, Viktorie.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.5.2016 06:30

Reakce na 3 roky starý příspěvek a navíc ještě totálně mimo mísu mě dnes po ránu opravdu rozesmál.

4.5.2016 08:51
igor

XXX.XXX.0.0

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Reakce na 3 roky starý příspěvek a navíc ještě totálně mimo mísu mě dnes po ránu opravdu rozesmál.

Ani jsem si nevšiml - ale díky za postřeh. Skutečně aktuální reakce, paní by měla kandidovat do parlamentu, tam by byla mezi svými

4.5.2016 13:50
viktorie

XXX.XXX.253.182

No tak hoši hlavně že jste se pobavili není nic lepšího než začínat ráno s úsměvem byť na úkor jiného, či jiné.Opravdu jsem si nevšimla že příspěvek od Varšavy je tři roky starý. Viktorie.

4.5.2016 14:21
peparazak

XXX.XXX.162.50

viktorie napsal(a):
Hele varšava já prodávám brojlera doma vykrmeného kolem 3.5 kg včetně drůbků.a čisté práce jelikož máme škubačku která nám hodně usnadní práce, husu se vším co má tak být i s drůbkama za 500, kč za kilo a to když má husa 8kg. tak ji prodám za 4.000.

Neberte to osobne ale nez koupit husu od vas, tak si radsi za 4000 koupim 150kg prase.

4.5.2016 23:55
viktorie

XXX.XXX.253.182

Tak Vážení odpůrci pokud jste chovatelé a máte ponětí o tom co výkrm drůbeže stojí a je to tzv.bio tak se nebudu bavit s nikým o ceně za kilo které prodávám., Mám dosti odběratelů. kteří na cenu nehledí, a jsou to odběratelé, kteří si mohou tuto cenu dovolit jelikož mají možnost si můj chov ověřit a tudíž navštěvovat v průběhu růstu mého veškerého chovu.
pepazazak jinak nemám Vám za zlé Vaši reakci ale možná Vás bude zajímat že jsem vykrmila dvě vietnamské sviňky, které mě daly za dva měsíce 140kg masa a 35 kg sádla. Ano kupte si prase za tyto peníze co prodávám husy a máte jistotu že je opravdu dobře krmené... ?Viktorie.

5.5.2016 01:07
viktorie

XXX.XXX.253.182

Takže hoši jura.z.olmúzu, a igor, je k mé smůle, že jsem si nevšimla že příspěvek na který jsem reagovala l od varšavy je starý 3 roky nejsem na fauně každý den a tím nejsem stálým hostem oproti Vám.zřejmě,.Fakt je ten, že, po sdílení fauny se mi zdá že na dotazy odpovídajících, stále odpovídají jedni a titíž oponenti, Viktorie.

5.5.2016 04:52
peparazak

XXX.XXX.162.50

Nespletla jste se pri pocitani vyteznosti u vetnamskych prasatek?pisete 140kg masa +35kg sadla celkem tedy 175kg nebudu pocitat tretinu odpad, pokud jste je ziskala jako 20kilove selata tak jste za dva mesice, tj.60 dni mela prirustky 135kg tedy 2,25 kazdy den, coz neni ani u masnych plemen prasat ktere jsou krmeny smesma kde jsou startery pro rust.takze by me opravdu zajimalo cim jste tyto prasatka krmila.rok jsem delal v prasecaku a u krizencu lantras a ceske bile jsme meli deni prirustky okolo 0,75 az 0,85 kg na den pri krmeni prumyslovymi smesmi, cos, k 1, k2 k3.pri takovem chovu se prasata posilali na jatka okolo 5 mesice pri vaze 120 az 140 kg.peparazak.

lentak

5.5.2016 09:09
lentak

XXX.XXX.70.94

Krasna cena 4000 kC na 5 kg hus..to musi byt k tomu aj zlaty prsten si myslim...a ked uz hovorite o bio kvalite tak urcite mate Bio certifikat na vsetko krmivo, vas pozemok ma tiez prislusne dokumenty a vase husky su proste bio...a nie su to len nejake domace husy smajlík

ale ako pisu kolegovia na ranne pobavenie super.

5.5.2016 23:39
viktorie

XXX.XXX.253.182

Paparazak krmila jsem je z pekárenských chlebů, či dalamánků a po ulici jsem sesbírala od sousedů veškerá spadlá jablka mám tu výhodu že máme v okolí pekárnu, která se ráda za pár korun zbaví svých přebytků tudíž se snadno tyto prasata vykrmí a pokud mají chlív jako že já mám kde se nažerou a mají seno kde se zavrtaj a spěj a nemají žádný pohyb, a žádné směsi jsem ji nedávala kromně syrovátky kterou jsem jim dávala do pití toť vše.Jo a jinak jsem ráda že se lidé baví po ránu je dobré stávat s úsměvem tato doba moc k tomu nepřispívá toho stresu je kolem nás dost, tak se lidi bavte a smějte se sobě navzájem či i jiným ale hlavně že sluníčko svítí a máme chuť do života že.? Mohu doporučit smějte se třeba i svým chybám či i jiným ale nikdo není dokonalý nebo Vy oponenti snad jste? Alespoň si to myslím že děláme co umíme a pokud můžeme poradíme ostatním aniž bychom je uráželi.Viktorie.

6.5.2016 09:14
igor

XXX.XXX.0.0

viktorie napsal(a):
Takže hoši jura.z.olmúzu, a igor, je k mé smůle, že jsem si nevšimla že příspěvek na který jsem reagovala l od varšavy je starý 3 roky nejsem na fauně každý den a tím nejsem stálým hostem oproti Vám.zřejmě,.Fakt je ten, že, po sdílení fauny se mi zdá že na dotazy odpovídajících, stále odpovídají jedni a titíž oponenti, Viktorie.

No, třeba budu věřit, že nejste na ifauně každý den. Ale občas tu musíte být zase tři dny v tahu, abyste dočetla příspěvky za tři roky zpátky a zareagovala na ně, že

Na druhou stranu určitě nemám chuť věřit vašim raketovým přírůstkům u prasat. Já už jsem pár prasat vykrmil, a dost jsem jich v chlívku sledoval u příbuzenstva a známých. Nemáte náhodou nějaký import z Černobylu? V tom případě bych možná uvěřil mimo přírůstků i tomu, že je krmíte a kydáte potmě a přitom dost ušetříte za elektřinu, když vám tam svítí vepříci sami...

Ale jinak, chlapi, nesmíme se divit - mně se to teď spojilo s jedním králíkářským vláknem. Tam se Viktorka (která tehdy na ifauně byla i několikrát denně) přiznala postupně k tomu, že byla kryptokomunistickou voličkou ODS se souběžným pracovním zařazením "osobní asistent dr. Sládka" - ano, jedná se o toho demagogického populistu.

Takže její příspěvky na tomto vlákně naprosto kvo-kvo-kvocientně zapadají do jejího "profilu"

6.5.2016 09:56
chovatel  30

XXX.XXX.96.17

viktorie napsal(a):

Chtěl bych dostat alespoň jeden kontakt na člověka, který zaplatí 500 korun za kilo husy. Nechci Vám brát klientelu(to ani nejde, ale abych Vám napsal upřímně ), tak nevěřím.Pokud krmíte rohlíky a pečivem s pekárny, tak to není bio, protože se vykupují komodity, které jsou stříkané, tudíž se o bio nejedná.to by muselo třeba žito nestříkat, nehnojit umělými hnojivy a nepřidávat různé složky do mouky a různé náhražky místo kvasnic. Znám hodně chovatelů hus, kteří prodávají opravdu bio produkty a za kilo účtují od 150-180 korun. A také bych chtěl vidět 8-mi kilovou vykuchanou husu(možná ano, ale 3-letou. Chovali jsme v minulosti hodně hus, pouze na pastvě a večer pšenice a strouhané dýně a řepa. Čistá hmotnost po vykuchání byla od cca 4-5,7 kg, husičky bývaly menší. samozřejmě, že stáří cca 6 měsíců. Pokud váha Vaších husí byla 8 kilo, tak v žívém minimálně přes 10 kilo...děláte si pěknou srandu ze všech, co to čtou...

6.5.2016 22:49
viktorie

XXX.XXX.253.182

Vážení pánové Igor a chovatel 30 je smutné že jste ochotni urážet člověka se svým názorem já jsem za to, že jsem byla v republikánské straně Igore nestydím a jsem za tuto zkušenost i ráda, a nejsem žádný demagog a populista ani Vámi nazvaným kryptokomunistou.Pouze jsem tady napsala svůj názor a své zkušenosti a nemám opravdu se tady nějak obhajovat, Nemám to za potřeby, mám své odběratelé.A co vašich názorů týče mne nezajímají, Viktorie.

7.5.2016 01:21
horal

XXX.XXX.58.226

viktorie napsal(a):
Vážení pánové Igor a chovatel 30 je smutné že jste ochotni urážet člověka se svým názorem já jsem za to, že jsem byla v republikánské straně Igore nestydím a jsem za tuto zkušenost i ráda, a nejsem žádný demagog a populista ani Vámi nazvaným kryptokomunistou.Pouze jsem tady napsala svůj názor a své zkušenosti a nemám opravdu se tady nějak obhajovat, Nemám to za potřeby, mám své odběratelé.A co vašich názorů týče mne nezajímají, Viktorie.

Milá dámo, já se také nestydím za to že jsem volil Sládka, ale to co tady uvádíte je úplná demagogie, tak se nedivte, že sklízíte takové ovace. Krmit drůbež nebo prasata pečivem, které nemá takřka žádnou nutriční hodnotu a k tomu spadaná jablka hraničí téměř s týráním zvířat. Za takovou dietu by vás pochválil i Rajko Doleček. Jak je vidět tak ani v matematice moc nevinikáte. Kdyby jste posunula desetinou čárku o jednu do leva, byly by ty hodnoty docela reálné a dosti slušné. Vůbec nemáte ponětí za kolik se drůbež prodává a jaké mají prasata přírůstky a obzvlášť vietnamáciů. Za půl roku je můžete dostat na 35 kg ze selete při kvalitní krmné dávce. A že vím o čem mluvím stačí se podívat na mé profilové fotky. Cítíte se ukřivděná že vám vyčítají že píšete nesmysly, přitom přesto že s některými pány máme rozdílné názory tentokrát musím s nimi souhlasit. Píšete bláboly. Z třiapůl kilového brojlera je najednou osmi kilová husa za 4 tisíce a ani nemáte potuchy jaké váhy huse dosahuje. No ale pro občasné pobavení je to prima.

7.5.2016 10:00
igor

XXX.XXX.96.23

viktorie napsal(a):

Neurážím nikoho kdo má svůj názor. Ale nedá mi nereagovat, když tu někdo napíše totální nesmysl. Vaše politické názory jsou... mírně řečeno zmatené. Ale s tím asi nic neuděláme, že? Nikdo nepřekročí svůj stín ani své schopnosti.

Ale vaše chovatelské "úspěchy", které tu uvádíte - já bych vám něco poradil. A myslím to opravdu dobře. Až budete příště psát třeba na holuby - nejdřív si o nich něco přečtete. Nerad bych se od vás časem dověděl, že vám holubičky vysedí dvakrát do roka každá 12 holoubat, která do měsíce dorostou nad dvě kila.

To byste se zase urazila, že si tu z vás někdo dělá srandu.

8.5.2016 20:35
viktorie

XXX.XXX.253.182

Víto co pánové vyprdněte se na mě a na moje příspěvky nereagujte, jste na Fauně jako doma a jste neustálí krytyci čehokoliv a kohokoliv, kdo na tomto vlákně se na něco ptá, či se chce poradit. To že jsem se zmínila o republikánské straně ve které jsem určitou dobu byla mám dojem že některým diskutérům ležím v žaludku a moje chovatelské úspěchy kritizují.Vážení mám vás tak nějak v pr,
a tímto končím a na další příspěvky na I Fauna nereaguji Viktorie.

8.5.2016 21:42

To je dobře, protože píšete pěkné nesmysly.A nevím co je to krytyci, myslíte kritici od slova kritika.To se už ani nedivím, že ta vaše strana byla taková jaká byla.Obzvláště pokud v ní byly takový hrdí češtináři jako vy.

8.5.2016 21:56
viktorie

XXX.XXX.253.182

Blablala,.

8.5.2016 21:57

A to prý na další příspěvky nebudete reagovat...

8.5.2016 22:03
jako001

XXX.XXX.109.93

viktorie napsal(a):
Víto co pánové vyprdněte se na mě a na moje příspěvky nereagujte, jste na Fauně jako doma a jste neustálí krytyci čehokoliv a kohokoliv, kdo na tomto vlákně se na něco ptá, či se chce poradit. To že jsem se zmínila o republikánské straně ve které jsem určitou dobu byla mám dojem že některým diskutérům ležím v žaludku a moje chovatelské úspěchy kritizují.Vážení mám vás tak nějak v pr,
a tímto končím a na další příspěvky na I Fauna nereaguji Viktorie.

Vàzenà pani nemozete sa hnevat dokonca aj mna dviha zostolicky ten vàs vàhovy prirastok a hlavne vàha husi kazdy rok kupujem brojlerovè husy v pocte 10 kusov nieje to na predaj ale preseba a moju rodinu vàha gunàrov sa hybe po 3 tyzdnovom stopani kukuricov okolo 7.5kg zivej vàhy v tejto dobe dosahuje pecienka vàhu v rozmedzi od 750 g do 1200g ak odràtam podiel peria u husi neni nezanedbatelny a podiel odpadu kludne dàm 2kg do odpadu.Dalej ak chcete vediet nieco o bio tak si otom nieco precitajte, ja pouzivam suchè pecivo v krmnej dàvke viac menej na spestrenie a verte mi ze aj v tejto chvily mi napovale visi cca 15 vriec odrezkov susenych ktorè v pohode vydrzia bez plesne aj rok ale aj vàhovy prirastok u vietnamskèho prasata co ste uviedli je nezmysel tak sa nedivte na nase reakcie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík