českázlatáslepice01

XXX.XXX.219.2
mohu nabídnout vejce od hybridů i čistokrevných slepic mám v hejně 5 kohoutů a neperou se takže oplozená budou určitě můj email: chovatelceskychslepic@seznam.cz
byly by za cenu konzumu
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.244.79
českázlatáslepice01
napsal(a):
mohu nabídnout vejce od hybridů i čistokrevných slepic mám v hejně 5 kohoutů a neperou se takže oplozená budou určitě můj email: chovatelceskychslepic@seznam.cz
byly by za cenu konzumu
Dobrý deň, čakal by som ponuku násadových vajec od českej zlatej a nie od hybridov. Keď si dá niekto krycie meno českázlatáslepice, myslel som že ich aj chová. S pozdravom Š.V.
českázlatáslepice01

XXX.XXX.219.2
já je také chovám ale když někdo chce vejce odčekokoliv tak .Mohu samozdřejmě nabídnout vejce od českých slepic
českázlatáslepice01

XXX.XXX.219.2
a to si na každou dizkuzi musím změnit kricí jméno
českázlatáslepice01

XXX.XXX.219.2
A ještě něco pořád se do sebe navážíme a pořád se hádáme a víte co už mě ta ifauna nebaví
traktorista01
napsal(a):
co se do ceskézlatéslepice01 navázíte to vám něco udělal nábízí vajčka začínajícímu chovateli mě taky nabízely kuřata šumavanek za19kč tak co někteří lidé by se měly stydět
Na to že v profilu máš 25 let se chováš jak debil a měníš si nicka jak puberťák..jestli se má někdo stydět tak to jsi ty ,plácat tu nesmysly a ještě si druhým nickem odpovídat a litovat
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.244.79
českázlatáslepice01
napsal(a):
a to si na každou dizkuzi musím změnit kricí jméno
Nechcel som nikoho uraziť, len mi to napadlo, že keď si dá niekto takéto pomenovanie, že ako prvé bude presadzovať / propagovať / českú zlatú kropenatú. S pozdravom Š.V.