Dobrý den,jsem Kuba a jsem z Jablunkova je mi 16 let chovu: fenixky, arakauny, hedvabničky, brahmanky, nosnice, křížence, kachny divoké, křížené kachny divoké, kachny pižmové, indické běžce, husy labutí, prličky, krůty bronzové, křepelky japonské, králíky, holuby, kanárky, (kocoury, psa, koně) :)
fenixky mám jen dvě slepičky čisté a ty jsou zdrobnělé, jinak mám hejna 2:8, zbytek je ale normálně velkých :)
Dobrý den fotky pošlu :) ale ty králíky nemám pofocene takže zítra bych to tu mohl vložit s pozdravem Kuba
jakub.masnica
napsal(a):
jestli jsem to pochopil dobře :D tak pižmovka sedí 35 dnů na vejcích :) ale omlouvám se jestli sem otázku nepochopil :D
dneska má 35 den, chodím tam za ní po hodině, ale sedí. Nechci ji z hnízda sundat, tak jestli se to pozná nějak jinak, když se klubou. ;)
Ja mám 15 rokov a moje zvieratá pre mňa tiež znamenajú život. Mám husi labutie, landes, slovenské, zlatožlté bažanty, diamantové bažanty, kačice, páviky, mnoho sliepok, hada, zlatého retrívera a podobne. Prajem ti veľa šťastia v chove. Bolo by dobré keby bolo viac mladých ľudí čo majú takto radi zvieratá a dedinský život.
Ja mám 15 rokov a moje zvieratá pre mňa tiež znamenajú život. Mám husi labutie, landes, slovenské, zlatožlté bažanty, diamantové bažanty, kačice, páviky, mnoho sliepok, hada, zlatého retrívera a podobne. Prajem ti veľa šťastia v chove. Bolo by dobré keby bolo viac mladých ľudí čo majú takto radi zvieratá a dedinský život.