Vážení chovatelia na tomto fóre , ako som sľúbil pred časom v inom vlákne že Vás budem informovať o činnosti nášho klubu aj týmto spôsobom .
Srdečne Vás pozývam na výročnú členskú schôdzu KLUBU CHOVATEĽOV ORAVIEK , ktorá sa uskutoční dňa 16.3.2013 v priestoroch Vysokej školy poľnohospodárskej v Nitre na katedre malých hospodárskych zvierat o 10.00 hod.
Program:
1. Otvorenie, privítanie prítomných
2. Vyhodnotenie klubovej výstavy 2012
3. Novošľachtený farebný ráz Oraviek
4.Správa o činnosti klubu za rok 2012
5.Internetová stránka klubu
6.Plán práce na rok 2013
7.Finančná správa
8.Rôzne
9.Záver
Ing. Cyril Hrnčár PhD. Štefan Henžel
Tajomník klubu Predseda klubu
Vážení priatelia, oznamujem Vám že avizovaná klubová schôdza Klubu chovateľov Oraviek ktorá sa mala uskutočniť zajtra t.j. 16.3.2013 v Nitre je zrušená , nakoľko na celom Slovensku je veľmi nepriaznivé počasie. Nechceme vystavovať členov klubu ako i chovateľov Oraviek žiadnemu riziku ohrozenia ich zdravia ktoré by sa mohlo pri cestovaní vyskytnúť. Náhradný termín Vám bude včas oznámený. s chovateľským pozdravom Štefan Henžel predseda klubu
Takže po určitom čase Vás srdečne Vás pozývam na výročnú členskú schôdzu KLUBU CHOVATEĽOV ORAVIEK , ktorá sa uskutoční dňa 29.6.2013 v priestoroch Vysokej školy poľnohospodárskej v Nitre na katedre malých hospodárskych zvierat o 10.00 hod.
Program:
1. Otvorenie, privítanie prítomných
2. Vyhodnotenie klubovej výstavy 2012
3. Novošľachtený farebný ráz Oraviek
4.Správa o činnosti klubu za rok 2012
5.Internetová stránka klubu
6.Plán práce na rok 2013
7.Finančná správa
8.Rôzne
9.Záver
Ing. Cyril Hrnčár PhD. Štefan Henžel
Tajomník klubu Predseda klubu
Vážení priatelia chovatelia , tak ako som pred časom sľúbil že Vás budem informovať o činnosti nášho klubu, tak Vám aj týmto spôsobom oznamujem že sme spustili našu novú klubovú www stránku - klubchovatelovoraviek.weblahko.sk na ktorej stále pracujeme a snažíme sa postupne napĺňať všetky kolonky ktoré tam máme .
Aj touto cestou chcem poďakovať priateľom Michalovi Kalafutovi a Ing. Cyrilovi Hrnčárovi Phd. s ktorými sme sa podujali na túto prácu pre náš klub.
Pevne verím že sa Vám naša stránka bude páčiť a budete ju radi navštevovať. s chovateľským pozdravom Štefan Henžel
Pozvánka
Dňa 26.10.2013 / sobota/ Vás pozývam na Špeciálnu klubovú výstavu ORAVIEK , ktorá sa bude konať v priestoroch chovateľského areálu v Žiline – Strážove , ul. Hričovská ( pri cintoríne)
Vystavované zvieratá sa vystavujú v kolekcii 1,2 alebo individuálne.
Verejné posudzovanie sa začne o 9.00 hod.
s chovateľským pozdravom Štefan Henžel
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobry den Pan Henžel,,chcem sa spytat ci natej klubovej vystave co bude v strazove-ziline,,ci budu na predaj niake schopne a pekne dospele kohuty oraviek,hnedych? ci bude niekto ponukat z dobreho a zdraveho chovu na predaj kohuta,,,rad by som mal cisteho,,aj ked sliepky mam krizene oravky,a tento rok sami aj cisto biela forma vystepila medzi nimi bol som prekvapeny kedze mam vsetky slabohnede alebo tmavohnede ale hrebene maju ruzicove,aspon by som to trocha ozivil,,a vratil podobu oraviek,vo svojom chove,, s pozdravom Pefo,, budem rad ked mi odpisete,,
Ahoj Pefo , už sme si pred pár rokmi potykali . Na klubovej výstave je dosť pravdepodobné že bude niektorí z vytavovateľov aj predávať kohúty ale to neviem potvrdiť na 100% , nakoľko na klubovú výstavu sa nemusia zvieratá prihlasovať , ale stačí ich tam priniesť a sú na výstave . Myslím že ty si tiež zo Žiliny takže príď a uvidíš .
Uživatel s deaktivovaným účtem

hej,potykali,,ale ja som asi zabudol,,pridem sa pozriet,,som len kusok od Ziliny,,ci tam nieco najdem,,