Mám zamluvené bílé hedvábničky 1.1,2 a chtěla bych poradit s jejich chovem, co potřebují ve voliéře na zemi - hobliny nebo slámu ??? V čem by se měli popelit? Potřebují jiné složení krmení než jiné slepice? Prosím poraďte mi , má-li někdo foto svého chovu , prosím podělte se se zkušenostmi a nápady
děkuji Arabesca
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jsou to slepice, takze stejne krmeni, jako jine, ikdyz moje treba maceny chleb nechteji, brambory moc take ne. Krmim psenici, kukurici, smes, masove zbytky. Je-li voliera kryta, je nejlepsi pisek, ja mam v kurniku piliny. Jinak by bylo vhodnejsi si nastudovat predem, co je treba, nez si poridite zvire. Zde na ifaune je nekolik clanku v sekci "clanky" jen o hedvabnickach. A popeli se v tom, co jim date, byt moje popeliste s popelem atd. odmitly a uzivaji si hromadu stare raseliny z kvetinacu
napsal(a):
Jsou to slepice, takze stejne krmeni, jako jine, ikdyz moje treba maceny chleb nechteji, brambory moc take ne. Krmim psenici, kukurici, smes, masove zbytky. Je-li voliera kryta, je nejlepsi pisek, ja mam v kurniku piliny. Jinak by bylo vhodnejsi si nastudovat predem, co je treba, nez si poridite zvire. Zde na ifaune je nekolik clanku v sekci "clanky" jen o hedvabnickach. A popeli se v tom, co jim date, byt moje popeliste s popelem atd. odmitly a uzivaji si hromadu stare raseliny z kvetinacu
Děkuji, "frufru" no právě to popelení mi leží v hlavě, slepičky budou bílé , tak aby jim to vydrželo. Někde jsem se dočetla , že by se mohl použit bílý písek , no ale kde ho vzít

No, mam jednu bilou, kdyz se popeli, je smula, ale hezky to z ni vzdy opada, nebojte. Ony si sami vyberou, co chteji a leckdy do Vami pripraveneho nepujdou