Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2013 20:46
runcajz123

XXX.XXX.219.2

dobrý den chci začít chov perliček poradíte nikdy sem je nechoval a moc se mi líbí chtel bych si pořídit kuřata a pak je mít se slepicemi jestli to nevadí
děkuji

27.3.2013 22:05
hantal

XXX.XXX.29.141

Nevadí.

1.4.2013 17:45
toooja

XXX.XXX.23.158

vubec nevadi,naopak doporucuji.Perlicky jsou velmi chytre,chodi mi do kuprniku prvni na noc,a jsou na chv zajimave a pefektni.akorat kdyz zacin aji snaset-tak nektera rada zanasi na zahrade,pri tom kdyz bude chtit sednout na to..lisky,kuny..Tak nam odnesla liska jednu z hnizdecka,tak pak jsem rekl,ted lihnout perlicky jen pod slipkou,a odvodila nam posleze,hedvabnicka,Krasa.Ono se to aj doporucuje,aby radsi slipka odvodila,pak perlicky nejsou tak divoci.Ale perlicky radi letaji,pokud vam to nevadi.ale je jen doporucuji,je to krasne a zajimave,pokud nebude vadit obcasny rev sousedum.

1.4.2013 21:23
radulkav

XXX.XXX.244.234

Je to spolehlivý alarm na všechno nezvyklé,co se kolem děje,takže nahlásí obvykle včas škodnou.Samy od sebe moc rády nelétají.Let je hlavně úniková stratgie.Rády se kamarádí i s krůtami a chodí spolu na potulku.Podle mě chtějí víc prostoru jak slepice,ale pokud jej mají tak mohu jen doporučit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík