Zdravím přátelé. Začínaji nejkrásnější svátky v roce, svátka jara, svátky nového života. Je to i doba nového očekávání, kdy každý chovatel čeká, jaké že bude asi to jeho chovatelské dítě, až dospěje do výstavní velikosti a kondice. Každý z nás tyto svátky vnímá po svém , dává do nich svou představu a očekává jen to nejlepší. Užívejme proto tyto svátky Velikonoc naplno, protože je to doba velice krátká, ale pro náš život ať už chovatelský,či nechovatelský velice důležitá a vede nás k cíli.
Krásné, spokojené a radostné Velikonoce Vám všem přeje St. Toman
lenkape
napsal(a):
I já se připojují s přáním krásných a veselých svátků. Zima už má namále a sluníčko nám jistě brzo ukáže jak umí hřát. Taky bych ráda ukázala nějaké to roztomilé kuřátko, ale zatím je uskladněné v obalu v líhni. .
ja už chci taky sluničko i když mam zimu taky hodně rad ale ja potřebuji už pro kuřatka kopřivy
st.toman
napsal(a):
Zdravím přátelé. Začínaji nejkrásnější svátky v roce, svátka jara, svátky nového života. Je to i doba nového očekávání, kdy každý chovatel čeká, jaké že bude asi to jeho chovatelské dítě, až dospěje do výstavní velikosti a kondice. Každý z nás tyto svátky vnímá po svém , dává do nich svou představu a očekává jen to nejlepší. Užívejme proto tyto svátky Velikonoc naplno, protože je to doba velice krátká, ale pro náš život ať už chovatelský,či nechovatelský velice důležitá a vede nás k cíli.
Krásné, spokojené a radostné Velikonoce Vám všem přeje St. Toman
St. za všechny chovatele dík za hřejivá slova, když již venku tak mrzne - snad bude lépe!!
bernaček
napsal(a):
taky přeji všem jak začinajicim tak douholetým chovatelum pěkné velikonoce, ja budu mit přichod noveho života zitra a v sobotu kdy se mi budou klubat kužatky
,to bude noční už to vidim nachystat fén a šušit už se nemužu dočkat na to pipani při klubaní.
tak hodně štěstí, v neděli má zase termín moje pižmovka. A obě začínáme. Hezké svátky všem.
ovecka
napsal(a):
Všem chovatelům pěkné svátky, chlapcům hodně vajec a děvčatům hodně mízy, aby neuschla. Mně už také pípá jaro v líhni a pod slepičkou se klubou kačky. To by bylo, aby to sluníčko nepřivolaly. Dana
Přidávám foto čerstvých velikonočních přírůstků
také přeji krásné velikonoce a při líhnutí ať máte barevnou skvadru potomstva jako na fotografii a to vše čistokrevném rázu
a zde jsou násadová vajíčka k předchozímu příspšvku a pak že se nedá líhnout ze všeho