Dobrý den, obracím se na všechny zde a prosím o pomoc. Dnes ráno jsem našla na hnízdě roztrhanou husu. Měla pod sebou ještě včera večer 10 vajec a dnes jsou všechna pryč + husa na kusy a něco jí vyrvalo krk z těla.
eliška92
napsal(a):
Dobrý den, obracím se na všechny zde a prosím o pomoc. Dnes ráno jsem našla na hnízdě roztrhanou husu. Měla pod sebou ještě včera večer 10 vajec a dnes jsou všechna pryč + husa na kusy a něco jí vyrvalo krk z těla.
v jakem to bylo prostoru uzavřený husnik nebo stodala či nějaký chlevek, jinak to vypada na lišku ta večinou jde po krku ale mohla to byl i lasička ta krev přimo zbožnuje a vajička taktež
bernaček
napsal(a):
v jakem to bylo prostoru uzavřený husnik nebo stodala či nějaký chlevek, jinak to vypada na lišku ta večinou jde po krku ale mohla to byl i lasička ta krev přimo zbožnuje a vajička taktež
Lasička rozhodně ne, je to velmi malá šelma, ... hranostaj by si na husu netroufnul a měl by problém vůbec odnést vejce, kolčava ta si troufne na kuře a to mu dokáže jen krev vypít, Tohle byla liška.
klakier
napsal(a):
Lasička rozhodně ne, je to velmi malá šelma, ... hranostaj by si na husu netroufnul a měl by problém vůbec odnést vejce, kolčava ta si troufne na kuře a to mu dokáže jen krev vypít, Tohle byla liška.
jo ja sem sy myslel že to byla liška jestli to bylo v nějakem prostoru tak liška si asi odnosila vajička ty jsou pro i hodně viživné a husu zakousla a pro ni se chtěla vratit asi později ja bydlim na okraji maloměsta skoro na vyhnalově (v zimě když našněží tak to ty kurvy vyrhnou asi až na druhý den) a jednou sem byl na seniku když kolem plotu vidim nějakeho rezaveho psa řikam si to je souseduv vlčak ok, potom jdu pro další sen a vidim jak se najednou začne protlačovat pod plotem tak sem rychle zeslez a že ho pujdu zahnat no a než se to podhrabalo tak sem byl u ni ,projistotu sem si vzal pěkný hranolek a jak sem přišel tak tam krasna teta liška dvakrat sem ji jebnul po hlavě a od te doby pokoj asi ji přešla chut na me kuřičky.jinak mi kdysik lasiška vysala 25kusu kachen 2dny před zabitim holky byli tenkrat krasně vypasene okolo 4,5kg to taky nasralo