Doprava drůbeže z Třince k Praze

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2013 16:13
marcela.s

XXX.XXX.139.43

Moc prosím o pomoc! Nepojedete do neděle z Třince, či Českého Těšína směrem k Praze, či dokonce do severních Čech?? Potřebuji přiblížit kuřátka. Dlouho jsem sháněla násadová vajíčka, ale nakonec dostala nabídku na kuřátka.. Nejsem schopná takovou cestu absolvovat s malým dítětem. Předem děkuji za nabídky. Hezký den všem. Marcela

13.4.2013 18:29
etua

XXX.XXX.191.213

marcela.s napsal(a):
Moc prosím o pomoc! Nepojedete do neděle z Třince, či Českého Těšína směrem k Praze, či dokonce do severních Čech?? Potřebuji přiblížit kuřátka. Dlouho jsem sháněla násadová vajíčka, ale nakonec dostala nabídku na kuřátka.. Nejsem schopná takovou cestu absolvovat s malým dítětem. Předem děkuji za nabídky. Hezký den všem. Marcela

Podívejte se na rubriku "králíci", a to na den 10.-11.4,někdo nabízí dopravu.

16.4.2013 00:01
lenunka

XXX.XXX.135.145

Zdravím, asi jste myslela minulou neděli, ale jestli to pořád platí, jedu ve středu z Rakovnicka přes Prahu do Brna a dál k Uherskému Hradišti a zpátky. Asi jsem schopna něco přiblížit, když to bude při cestě. Pojedu s vozíkem, budu nabírat žížaly, kozy a kuřátka. Můžete se ozvat na mail taborska.lenka@gmail.com nebo na tel 608 961 406. LT

17.4.2013 08:22
marcela.s

XXX.XXX.139.43

Moc děkuji za nabídku, ale už je to pryč.

Přidejte reakci

Přidat smajlík