Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2013 18:32
pája1101

XXX.XXX.112.110

Ahoj,

začínám s chovem slepic a rád bych nějaké vaše rady co se týče množství slepic kurník mám veliký 3 čtvereční metry a výběh pro ně je 8 čtverečních metrů a chtěl bych mýt cca 7slípek. Není to pro ně málo prostoru zejména kurník který má jen 3m? Popřípadě kolik slípek na takovíto prostor by jste doporučovaly? Máte někdo zkušenosti s plastovými košíky místo kukaní na snášení vajíček. Jak se Vám osvědčily. Děkuji

10.4.2013 19:42
ssuchos

XXX.XXX.207.233

No velikost kurníku se mi zdá na 7 slepic v pořádku a ten výběh jim bude taky stačit, i když větší by neškodil smajlíksmajlík , plastové košíky by se Vám nejspíš převracely, chce to něco těžšího, protože ta slepice jak skočí na okraj toho koše tak se to s ní zvrhne a mohla by se rozbít vejce, která už by tam byla, leda, že byste košíky zajistil jakýmsi rámem z prken například. Zdeněk

11.4.2013 17:43
ladd

XXX.XXX.34.52

Mě to teda přide hodně málo. Viděl bych to tak na 3 kousky zdrobnělé drůbeže a ještě je aspoň na chvíli pouštět ven se napást.

11.4.2013 18:20
ladd

XXX.XXX.34.52

ladd napsal(a):
Mě to teda přide hodně málo. Viděl bych to tak na 3 kousky zdrobnělé drůbeže a ještě je aspoň na chvíli pouštět ven se napást.

Blbě jsem si to představil, nedalo mi to a šel jsem měřit. Těch 7 by snad šlo ale 5 bude líp.

11.4.2013 20:15
bernaček

XXX.XXX.117.5

pája1101 napsal(a):
Ahoj,

začínám s chovem slepic a rád bych nějaké vaše rady co se týče množství slepic kurník mám veliký 3 čtvereční metry a výběh pro ně je 8 čtverečních metrů a chtěl bych mýt cca 7slípek. Není to pro ně málo prostoru zejména kurník který má jen 3m? Popřípadě kolik slípek na takovíto prostor by jste doporučovaly? Máte někdo zkušenosti s plastovými košíky místo kukaní na snášení vajíček. Jak se Vám osvědčily. Děkuji

podle mne budeš mit ty slepice hodně špinavé na takovemto malem prostoru ti to pošlapou a budou ti špatně nosit skus to zvětšit aspon na 24m2

Přidejte reakci

Přidat smajlík