Vzorník plemen (drůbeže)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2013 21:31
tonikpucek

XXX.XXX.24.162

Prosím vás kdo by prodal nebo nabýdl k prodeji vzorník plemen nebo doporučil stránku ke koupi vzorníku prosím o pomoc děkuji :)

13.4.2013 00:07
asitakhle

XXX.XXX.255.6

Již se to tady řešilo.Český svaz chovatelů: www.cschdz.eu

14.4.2013 17:10
mirka72

XXX.XXX.205.161

tonikpucek napsal(a):
Prosím vás kdo by prodal nebo nabýdl k prodeji vzorník plemen nebo doporučil stránku ke koupi vzorníku prosím o pomoc děkuji :)

http://aukro.cz/f-tulacek-vzornik-plemen-drubeze-rok-1986-i3168714304.html

14.4.2013 19:42
asitakhle

XXX.XXX.225.210

Jenom jsem chtěl dodat že pokud chcete koupit starší vydání tak musíte počítat s tím že některé věci tam nemusí již platit a něktetá nová plemena nebo barevné rázy tam nemusí být.ZáležI k jakým účelům ho potřebujete.Pokud ho koupíte od ČSCH tak máte záruku,že jste koupil ten co platí a poslední nejnovější vydání.smajlík

2.12.2013 21:13
juraji

XXX.XXX.11.210

co jsem se dozvedel tak v polovicce roku by mel byt na prodej novy vzornik smajlík

3.12.2013 18:07
ivankav

XXX.XXX.213.224

A co takhle kopírování, koupila bych okopírované stránky z nového vzorníku jen některých plemen, která mě zajímají. Co na to jejich majitelé, snížili byste si náklady na tu šílenou kupní cenu, která byla myslím 700smajlík a na barevný obrázek tam stejně nanarazítesmajlík Mám z mládí dva, někdo mi tady kdysi napsal antikvariátní smajlík Tuláček a kol. (1986) a Žoha a kol (1979), můžu taky okopírovat, ale už je to starší, no.

3.12.2013 18:29
ketupa

XXX.XXX.175.111

Dobrý večer,
jako začínající chovatel drůbeže jsem taktéž sháněl vzorník drůbeže. Bohužel se už nedá u ČSCH zakoupit, jelikož je vyprodaný (ostatně ani na webových Čsch ho nemají uveden). Nakonec jsem to byl nucen řešit tak, že jsem si ho od kolegy zapůjčil a na domácím scaneru převedl do digitální formy (obrázků). Byla to dost časově náročná práce, ale pro osobní potřebu mi to vyhovuje mnohem více než ona původní bichle. Mnohem rychleji najdu to co potřebuji.

3.12.2013 19:20
lydie

XXX.XXX.70.117

Standard takto zkopírovaný máte, ale další vysvětlivky Vám budou chybět. Např. co se týká vysvětlivek u všech barevných rázů.
Opravdu je nejlepší si vzorník i za tu cenu sehnat. Když si vezmete , kolik je v něm informací a kolik muselo dát práce ho dát dohromady.... potom je ta cena zanedbatelná.

3.12.2013 19:48
ketupa

XXX.XXX.175.111

lydie napsal(a):
Standard takto zkopírovaný máte, ale další vysvětlivky Vám budou chybět. Např. co se týká vysvětlivek u všech barevných rázů.
Opravdu je nejlepší si vzorník i za tu cenu sehnat. Když si vezmete , kolik je v něm informací a kolik muselo dát práce ho dát dohromady.... potom je ta cena zanedbatelná.

Dobrý večer, samozřejmě jsem si nascanoval vzorník úplně celý - od úvodní strany až po ty reklamy vzadu. Samozřejmě že kdyby byl vzorník bežně dostupný k prodeji, tak si ho pořídím a nebudu se s tím mořit (celkem je to přes 600 stran). Ale v této formě mě to vyhovuje (pro osobní potřebu) maximálně.

3.12.2013 19:53
ivankav

XXX.XXX.213.224

ketupa napsal(a):
Dobrý večer,
jako začínající chovatel drůbeže jsem taktéž sháněl vzorník drůbeže. Bohužel se už nedá u ČSCH zakoupit, jelikož je vyprodaný (ostatně ani na webových Čsch ho nemají uveden). Nakonec jsem to byl nucen řešit tak, že jsem si ho od kolegy zapůjčil a na domácím scaneru převedl do digitální formy (obrázků). Byla to dost časově náročná práce, ale pro osobní potřebu mi to vyhovuje mnohem více než ona původní bichle. Mnohem rychleji najdu to co potřebuji.

Koupímsmajlík

3.12.2013 20:05
lydie

XXX.XXX.70.117

ivankav napsal(a):
A co takhle kopírování, koupila bych okopírované stránky z nového vzorníku jen některých plemen, která mě zajímají. Co na to jejich majitelé, snížili byste si náklady na tu šílenou kupní cenu, která byla myslím 700smajlík a na barevný obrázek tam stejně nanarazítesmajlík Mám z mládí dva, někdo mi tady kdysi napsal antikvariátní smajlík Tuláček a kol. (1986) a Žoha a kol (1979), můžu taky okopírovat, ale už je to starší, no.

Právě jsem ten samý našla na netu (Tuláček a kol)v antikvariátu, z nostalgie už je objednaný i když máme ten novýsmajlík.

3.12.2013 20:06
lydie

XXX.XXX.70.117

3.12.2013 20:21
ivankav

XXX.XXX.213.224

lydie napsal(a):
Právě jsem ten samý našla na netu (Tuláček a kol)v antikvariátu, z nostalgie už je objednaný i když máme ten novýsmajlík.

Jo to je on, tady posílám oba co mám.smajlík

3.12.2013 20:28
lydie

XXX.XXX.70.117

Už aby byl nový vzorník, jen v našem okolí už se po něm pídí několik nových chovatelů.

3.12.2013 20:36
ivankav

XXX.XXX.213.224

No mě by stačil ten okopírovaný nebo naskenovaný třeba za polovic. Jsem člověk živící se bohužel vlastní pracísmajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík