Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.4.2013 23:54
vlastik88

XXX.XXX.92.43

zdravym chtěl sem se zeptat dnes sem koupil 8 kuřat ve staři od 5dnustaři až po 3 tydeni za jak dlouho je budu moct nechat venku nikdy sme doma neměli tak brzo male kuřata a kuřata araukany se špatně zhaněji tak sem je vzal at se děje co se děje smajlík

14.4.2013 01:27
etua

XXX.XXX.191.213

vlastik88 napsal(a):
zdravym chtěl sem se zeptat dnes sem koupil 8 kuřat ve staři od 5dnustaři až po 3 tydeni za jak dlouho je budu moct nechat venku nikdy sme doma neměli tak brzo male kuřata a kuřata araukany se špatně zhaněji tak sem je vzal at se děje co se děje smajlík

No-když se bude dít a dáte je ven,tak do rána při tomto počasí budou nožkama vzhůru.Jinak je musíte nechat pod žárovkou,ty velké tolik tepla už nepotřebují-to jste si pěkně naběhnul s různým stářím kuřat.Také to je zde v diskusi-myslím teplota pro odchov kuřat.Tě velkým bude horko a těm malý zase zima-že jste se neporadil.smajlík

14.4.2013 07:06
giorgino123

XXX.XXX.91.12

já mám malé maransky,zhruba měsíc,některé týdenní.prostě jsem nechtěl čekat,tak jsem doplnoval líhen.ty tří,až měsíční mám ted v chlévě,na podestýlce ze sena a mají teplotu okolo deseti stupnu..pockám dva,možná tři týdny a jdou ven.příští týden k nim dávám ty menší z odchovny..ale je pravda,že je sleduji,aby nebyly načepýřené a pod.odchovnu budu potřebovat pro malé araukány,těch mám v líhni asi čtyřicet vajec,tak jsem zvědavej,jak se budou klubat..smajlík

14.4.2013 08:42
venziva

XXX.XXX.32.1

Po vylíhnutí mají mít kuřata teplotu 34°C. Po každém týdnu se teplota snižuje o 2°C. Tedy: týdenní kuřata 34°C, dvoutýdenní 32°C, třítýdenní 30°C,.......Kuře má termoregulaci vyvinutou až 6 v týdnu a do té doby musí být opravdu v teple, aby prospívalo. Ale ani po těch 6 týdnech je nemůžete vyhodit "na mráz", ale už snáší teplotu pod 20°C.

14.4.2013 16:26
etua

XXX.XXX.191.213

venziva napsal(a):
Po vylíhnutí mají mít kuřata teplotu 34°C. Po každém týdnu se teplota snižuje o 2°C. Tedy: týdenní kuřata 34°C, dvoutýdenní 32°C, třítýdenní 30°C,.......Kuře má termoregulaci vyvinutou až 6 v týdnu a do té doby musí být opravdu v teple, aby prospívalo. Ale ani po těch 6 týdnech je nemůžete vyhodit "na mráz", ale už snáší teplotu pod 20°C.

Tento vzorec teplot by si měl každý napsat velkým písmem a denně si to číst.Je až neskutečné,co vše lidi zkouší na kuřátkách.Jsou nepoučitelní a pak budou psát o "rychlou radu" atd.

15.4.2013 00:12
vlastik88

XXX.XXX.92.43

tak 1) kuřata měla byt 5tydeni jo mělo jich byt 5 a za 2) jak sem pro ně dojel do karvine tak mi ta pizda od ktere sem je bral řekla že jich je 9 kusu a staři kuřat je od 5 dnu po 3tydny takže moje vina to nebyla takže svoje hlupe řeči si strčte vite kam že na kuřatech chcu experimntovat ano

15.4.2013 00:13
vlastik88

XXX.XXX.92.43

tak 1) kuřata měla byt 5tydeni jo mělo jich byt 5 a za 2) jak sem pro ně dojel do karvine tak mi ta pizda od ktere sem je bral řekla že jich je 9 kusu a staři kuřat je od 5 dnu po 3tydny takže moje vina to nebyla takže svoje hlupe řeči si strčte vite kam že na kuřatech chcu experimntovat ano

15.4.2013 07:51
bagda

XXX.XXX.193.80

vlastik88 napsal(a):

Trochu slušnosti by neškodilo, v komentářích je několik dobrých rad, tak se jimi řiďte a kuřátka budou v pohodě. Dejte je na minimálně 3 týdny pod žárovku, nebo aspoň ty nejmladší - 5ti denní kuře od 3týdenního rozezná i naprostý laik.

Přidejte reakci

Přidat smajlík