Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2013 23:14
adla

XXX.XXX.162.210

Dobrý den,
prosím o radu: Chtěla bych si koupit líheň na líhnutí slepičích a kachních vajec. Chtěla bych automatickou (jsem hrozný sklerotik, určitě bych jednou na něco zapomněla a bylo by po kuřátkách/kachňátkách). Letos líhnu vše pod kvočnou (slepičí i kachní vejce), nějak to ty mé kvočny "nestíhají" a výsledek není jistý (minulý týden mi jedna kvočna najednou z vajec slezla). Chtěla bych líheň tak na 50 - 80 vajec (slepičích). Koukala jsem do inzerátů, ale moc se v tom nevyznám a bojím se, že bych si koupila nesprávnou. Děkuji za rady.

9.5.2013 00:42
kamilek

XXX.XXX.238.249

Tak mrkněte na:www.lihně.cz a zvolte automatickou líheň.Je to tam vše popsané Připravte si 6000-12000 Kč.Na inzerátech vám budou nabízet většinou bedny se žárovkama s mizerným zermostatem .

9.5.2013 09:55
bernaček

XXX.XXX.117.5

adla napsal(a):
Dobrý den,
prosím o radu: Chtěla bych si koupit líheň na líhnutí slepičích a kachních vajec. Chtěla bych automatickou (jsem hrozný sklerotik, určitě bych jednou na něco zapomněla a bylo by po kuřátkách/kachňátkách). Letos líhnu vše pod kvočnou (slepičí i kachní vejce), nějak to ty mé kvočny "nestíhají" a výsledek není jistý (minulý týden mi jedna kvočna najednou z vajec slezla). Chtěla bych líheň tak na 50 - 80 vajec (slepičích). Koukala jsem do inzerátů, ale moc se v tom nevyznám a bojím se, že bych si koupila nesprávnou. Děkuji za rady.

kup si lihen real49auto mně ja sem si ji kdysik chtěl koupit ale postavil sem si svoji ale z mizerným termostatem a ne ze žarovkusmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík