Indický běžec - pomoc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.5.2013 19:37
katka.vav

XXX.XXX.48.2

Dobrý den, už jsem sem jednou psala. Potřebovala bych poradit. Včera nám náš pes pokousal kachnu indického běžce. Přiložím sem fotku. Kachna nemá na krku kůži, jen živé maso. Je jí vidět i nějaká trávicí trubice, nebo co to je. Jsme chovatelé amatéři, moc tomu nerozumíme. Krk jsme jí nakapali betadinkou. Kachna pije i zobe, ale jen málo. Jinak chodí s ostatními. Teď by mě však zajímalo, jestli je možnost, že jí na krku kůže nějak doroste, popřípadě napište, co všechno bychom měli udělat, aby se jí to zlepšilo. Zabít ji nechceme, nemáme odvahu. Mám s ní jít k veterináři? Děkuju za odpovědi

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.5.2013 20:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

dobry vecer hod te ji na pekac dle men se akorat trapi spravny chovatel ma umet zvire i porazit

15.5.2013 21:29
honzapm

XXX.XXX.29.18

Zabít ji nechceme, nemáme odvahu...

Já bych zase neměl odvahu koukat denodenně na takto znetvořené a umírající zvíře.

Ale to je asi o nátuře.
Někdo holt vezme pokousanou pipku na byt do ložnice, fotí ji denně, zařídí ji blog
a spoustu fanoušků. Slepice pak sice zemře na otravu krve, ale to už fandové nedozví.

Tím chci říci jen - držím vaší kachně pěsti, pokud to dá.
Já bych se na ni dívat nemohl.
I proto, že by mi to neustále dokola připomínalo "dílo" toho psa...

16.5.2013 14:06
katjuschka

XXX.XXX.236.166

nam sa toto iste stalo s dvoma zakrslymi kacenkami. tiez to neviem zabit ale odniesla som jednu hned susedom, aby sa o to postarali, aby netrpela. druha mala vysklbane pierka na krku a poranenu kozu, ta sa z toho dostala v pohode. cize - pokial ide o povrchove poranenie, zahoji sa, pokial je to do masa, ukoncite jej trapenie. a pes to zopakuje akonahle sa bude nudit, tak pozor. my sme svojho dali na prazdniny.

25.5.2013 22:24
awery

XXX.XXX.224.25

Pokud má tržné rány, jsou potřeba zašít. To udělá vet. Ten také zhodnotí zda to má smysl.
Nenechte ji trápit s otevřenou ránou, -belest, infekce ,... to nejste moc charakterní, že jste ji nechali v takovémto stavubez pomoci! Jedna věc je mít zvíře dát a druhá mít rozum!
Pokud by to nedopadlo pro kačku dobře, teď je dobrá doba pro pořízení nové, tak ji odneste nějakýmu sousedovi, on si určitě poradí tak aby netrpěla a vy klidně si najděte novou

Přidejte reakci

Přidat smajlík