Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.5.2013 11:29
runcajz123

XXX.XXX.219.2

dobrý den nechtějí mi sedět slepice
mám dominanty hnědé,černé,kropenaté,modrý,sasex,dále kříženky kropenatých dominantu a plymutky prosím poradte jaké slepice by mohly kvokat a jak je ke kvokání přimět .děkuji brunclík
smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

18.5.2013 12:11
dupacka

XXX.XXX.0.73

Ke kvokání se přinutit nedají mají to v genech bud bude kvokat nebo nebude. Jen ječmen tomu může napomoct, ale pokud to tam nemá tak kvokat stejně nebude.
Mě ze tří kvokajících sedí jen jedna a to parádně 19den.
Zato jeji sestra se mi samovolně odkvokala, protože tak odmítala sedět na místě kam jsem ji z kurníku přenesla, že hnízdo podělala a když jsem ho vždy čistila tak tak vyváděla že jsem ji pustila ven, sedla si zpátky do kurníku, přenesla jsem ji zpátky opět jsem musela hnízdo čistit, to se opakovalo dva tři dni, třetí den se už do kurníku nevrátila, začala normálně běhat venku a dneska už snesla vajíčko. Nějak jí to přešlo a to seděla pevně ovšem v kurníku, ale na novém místě to rezolutně odmítla.To radši nic prý :)
No a druhá už týden běhá venku pokvokává, ježí se ovšem sednout ne, Tak nevim co s ní bude. Nutit se mi ji nechce, aby to nedopadlo jako s tou první.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.5.2013 12:11
Uživatel s deaktivovaným účtem

runcajz123 napsal(a):
dobrý den nechtějí mi sedět slepice
mám dominanty hnědé,černé,kropenaté,modrý,sasex,dále kříženky kropenatých dominantu a plymutky prosím poradte jaké slepice by mohly kvokat a jak je ke kvokání přimět .děkuji brunclík
smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Jenom tady na obou diskuzich je stejnych emat asi milon. Jenze proc hledat, ze...smajlík Tisic ruznych nazoru, nekdo rika, ze to nelze( jsem tehoz nazoru), nekdo zase, ze to jde. Tak si vyberte, stejne to budete muset vyzkouset samsmajlík 100% kvokaji hedvabnicky, vlastni zkusenost.

2.6.2013 14:02
tom555

XXX.XXX.18.68

Dobrý den já jsem dával chvíli ječmen a nesbiírat vejce z kukaně a zasela my jedna šedá hybridka tou dobou jsme měli 10 slepic+kohout.V létě jsem 1 sasexce,kterou jsem chtěl dát kvokat prodlužoval den tak že sem ji hlídal aby nešla tak brzy spát-a tak zasedla a pak se přidala ještě1. Ta první vyseděla kuřata ale druhá vejce rozšlapala.smajlíksmajlík

2.6.2013 16:51
venziva

XXX.XXX.32.1

Dominanti se šlechtí, aby nekvokali. Ta pravděpodobnost, že se rozkvokají, je dost malá (ale může se to stát).

2.6.2013 17:11
chovat

XXX.XXX.60.157

Moje čerstvá zkušenost:
ze 3 kočinek 3
ze 6 wyandontek také 3, jedné jsem to tím stěhováním pokazila, tak se možná rozkvokaly 4 ,
ze 6 hybridek Dominant ani jedna.
Vloni jsem dala na vesnici 5 vynesených slepice z drůbežárny.
Jedna z nich se objevila po čase na dvoře s 1 kuřátkem. Vyseděla si ho, aniž by se všimli.
Jak Vám napsala dupačka, můžete-li pořídte si třeba jen jednu slípku, která nemá kvokavost potlačenou. Napadají mě ještě milferdky nebo-li zakrslé rousné, jsou malé, ale také spolehlivé kvočny. smajlík

3.6.2013 09:08
.petr.

XXX.XXX.34.242

venziva napsal(a):
Dominanti se šlechtí, aby nekvokali. Ta pravděpodobnost, že se rozkvokají, je dost malá (ale může se to stát).

Ano, může se to stát smajlík
já mám 9 slepic Dominant koroptví D300 a už mě 5 kvokalo a odsedělo vejce. A to nemám kohouta.

Přidejte reakci

Přidat smajlík